Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın @eskici yarışacak. 14 numara Maskeli mi açsak diyecek. Sende o an aktifsen kurundaki tahmini miktarı dersin :A 1 TL - 500.000 arası bir para :A ne kadar az para varsa eskici okadar fazla sevinir :A

Dün bazinga @Sherlock 'un kutusnda 500.000 sanıp sonlara bırakıp zarar etti. Kutuda 10 TL çıktı :A

Kutumda ne kadar olduğunu nereden bilecem peki :A

Hislerine göre yorum yap. Tam hainlik yapma zamanı işte :A Sherlock iki kez yaktı yarışanı :A

Şimdi ben desem kutumda 500 bin var, eskici mutsuz mu olacak :A

500 bin sanıp açmayıp en son senin kutu kalınca kendisine alıp mavi çıksa üzülür :A
Yada sen kutumda mavi var aç desen açsan ve kırmızı yani büyük para çıkınca yine üzülür :A

Sen şimdilik kutu açan ol az çok çöz, ilerde istersen yarışırsın :A Sana GS futbolcularını getiririz kutu açan olarak :A @xdragxx
@Maskeli Fedai yoldaşım Sabar olarak burada gereken hainliği ben üstlendim. Birlikte paylaşmak dileğiyle. :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Hayır asıl mide ağrısında iyi gelir. Ben tatlı yiyen biri değilim ama bunu çok seviyorum
Benim de midem hasta gastirit ,reflü öğlen makarna yedim dokundu gıcık yapıyor öksürükte var benim bir macunum var çok daraldım mı onu kullanıyorum😉

• Üzücü
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...