Ne zaman çirkeflik yaptıkPatron yarışınca terbiyeli moda girmişsin. Çirkefliğe ara vermişsin.
Yokluğunda eskici gelsin
Son kararım açalım.@serhatt da genelde güzel hisleri olan biri ne hissetse çıkıyor hemen hemen
Şu anda kutusundaki değere bakmadan(cidden) genelde düşük açıyor diyim sana son kararın mı?
Maalesef herhalde ilk defa kutusunda kırmızı vardı ve hem de 500.000 TL. Teklif öncesi kötü oldu....Son kararım açalım.
@serhatt da genelde güzel hisleri olan biri ne hissetse çıkıyor hemen hemen
Şu anda kutusundaki değere bakmadan(cidden) genelde düşük açıyor diyim sana son kararın mı?
Büyük çıkıyor büyük.Herkese açma diyorsun
Ama ben sadece bilgi verdim ki...
Allah'ın sopası yok .
Ben bilmem. @bazinga 'yı sen yaktınAma ben sadece bilgi verdim ki...
Cidden bugünkü kutusunda ne kadar var bakmadan yaptım o yorumu...
Yahu her kutuda renk versek kimse kırmızı açmaz o zamanBen bilmem. @bazinga 'yı sen yaktın
Bende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.Bu gidişle yarışırken kutuna gitmezsin
@Mircan Saye bizim tüyo verdiğimizi sansın boşverYahu her kutuda renk versek kimse kırmızı açmaz o zaman
Başkasına düşük miktar açıyorsun. Hayrın var onlaraBende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.
Kendine haksızlık ediyorsun.Bende şanssızlık var canım kendime hayrım yok.
Büyük de çıkabilir ama olsun banlayacak hali yok nasılsa diye kafam rahat@Tolstoyevski beni aç demiştin hislerin güçlü mü bugün?
@bazinga sırada da beni aç, yüksek açarsam da canın sağ olsun dersin başka ne diyeceksin sonuçta banlayacak halin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?