- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
Güzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştın belkide minide daha zor oluyor. Asıl yarışmada göreceğiz
Güzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştın belkide minide daha zor oluyor. Asıl yarışmada göreceğiz
Tecrübe olduGüzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştın belkide minide daha zor oluyor. Asıl yarışmada göreceğiz
İyi o zaman şimdi dinle beni çok para kazanman gerek beni huzur evine yatırabilmek için çünkü yanlız yatmıyacağım yanıma ahiretliğim @Angelica yı da alacağım ve bil bakalım masraflar kimdenAh sende alınma canım abim niye alınıyosun
Oyüzden boşuna ısınma turu demedikTecrübe oldu
İyi o zaman şimdi dinle beni çok para kazanman gerek beni huzur evine yatırabilmek için çünkü yanlız yatmıyacağım yanıma ahiretliğim @Angelica yı da alacağım ve bil bakalım masraflar kimden
Hadi yallah huzur evine @Zeynoaa bende bırakmam ahiretliğimi yaa
Arsa marsa satmayız di mi kız @Angelica parasını vermezse fosilleşene kadar ahanda bu forumdan gitmeyiz
Ben hizmetçileri olan bir evde yaşıyorum. İhtiyacım yok o yerlere
Artık başka insanları yakmama kararı aldım Dosi hanım, stüdyoyu sayın Gs'li dostum ile birlikte gözyaşları içerisinde terk ediyorum... @Maskeli FedaiBöylesi daha iyi. Sen hep gel
Dikkat et hizmetciler seni zehirlemesinBen hizmetçileri olan bir evde yaşıyorum. İhtiyacım yok o yerlere
Arsa marsa satmayız di mi kız @Angelica parasını vermezse fosilleşene kadar ahanda bu forumdan gitmeyiz
Bak hemen sattı bizi yaa ayol arsam yokki satam gız
Ne alaka, biriniz 14, diğeri 15 numaralı kutunun sahibi @MEnes 10 numara istedi. Artık insanları yakmak için olacaksınızArtık başka insanları yakmama kararı aldım Dosi hanım, stüdyoyu sayın Gs'li dostum ile birlikte gözyaşları içerisinde terk ediyorum... @Maskeli Fedai
Önce onlar yiyor, ben sonra yiyorumDikkat et hizmetciler seni zehirlemesin
------
Arsa yoksa altınlar var sökülün bakam
Onlar yabancı mı türk mü?Ne alaka, biriniz 14, diğeri 15 numaralı kutunun sahibi @MEnes 10 numara istedi. Artık insanları yakmak için olacaksınız
------
Önce onlar yiyor, ben sonra yiyorum
Dikkat et hizmetciler seni zehirlemesin
------
Arsa yoksa altınlar var sökülün bakam
Türk türk mutfağı tercihimOnlar yabancı mı türk mü?
Hiç altının yok muayol param yok nasıl verem
Geldiğin yeri unutanlardan olmamışsın helal olsun aslını unutmamışsın o yaban ellerdeTürk türk mutfağı tercihim
Boşver bebeğim bizden kim kurtulmak istiyosa bassın parayı @EmreCanayol param yok nasıl verem