10.000'i alsaydın @xdragxx çok söylenirdi. Zaten Emrecan'ı açtırmasaydın sunucuktan atacaktı beniAh ah.. İlk akla gelen her zaman doğrudur..
Bundan sonra hiç bir şekilde yorum yapmama kararı aldım
10.000'i alsaydın @xdragxx çok söylenirdi. Zaten Emrecan'ı açtırmasaydın sunucuktan atacaktı beniAh ah.. İlk akla gelen her zaman doğrudur..
🚬🚬10.000'i alsaydın @xdragxx çok söylenirdi. Zaten Emrecan'ı açtırmasaydın sunucuktan atacaktı beni
Bundan sonra hiç bir şekilde yorum yapmama kararı aldımsadece genel bilgileri dedim
Son maçtan yattı...1.000 liraya kupon yapar katlarız sayın Gs’li dostum, sen sıkma canını…
Neyse kardeşim canın sağolsun; tarladan karpuzları toplamaya devam.
O senin hakkın sayın Gs’li dostum, yoldaşların olarak dilediğin gibi harcaman en büyük temennimizdir… @MasacRE @Maskeli Fedai
Hayır 10.000 TL almasını isterdim şimdi tüm suçu bana atma10.000'i alsaydın @xdragxx çok söylenirdi. Zaten Emrecan'ı açtırmasaydın sunucuktan atacaktı beni
Bundan sonra hiç bir şekilde yorum yapmama kararı aldımsadece genel bilgileri dedim
Dün aldığın 3.000 TL ya?
İyi sunucuda kötü sunucuda sen ol.Hayır 10.000 TL almasını isterdim şimdi tüm suçu bana atmaAma sen Emrecan'da kırmızı olduğunu aşırı belli ettin ve son 2'ye onu bırakıp açsa senin belli etmen sayesinde büyük ödülü alacaktı doğruya doğru şimdi
Bu yarışmada neyse @eskici yarışırken en az 5 belki de daha fazla öneri verdin ki bu çooook aşırı bir sayı yani soriSeni dinleseydi belki de son tura full kırmızı bile giderdi
Ben yarışmanın başlarında 1-2 kez kutuları belli edince bile çoook belli ediyorsun diyordun bu arada şimdi kendin iyi sunucuyu oynuyon sori..
Aaa karıştırma kızın aklını sıpaaaSohbet o değil dedim ki senin de @Zeyno gibi huzur evine gitme vaktin gelmiş bu sadece hatırlatıcı![]()
Yoldaşım be.. Senin Allah'ına kurban.. @MasacRE @MEnesO senin hakkın sayın Gs’li dostum, yoldaşların olarak dilediğin gibi harcaman en büyük temennimizdir… @MasacRE @Maskeli Fedai
İlaç yaşlılık ilacı değil, grip vs ilacıSohbet o değil dedim ki senin de @Zeyno gibi huzur evine gitme vaktin gelmiş bu sadece hatırlatıcı![]()
Trip saatin gelmiş yineİyi sunucuda kötü sunucuda sen ol.
Ben seyirci olacağım artık![]()
Neyse esas yarışmada fırtına gibi eseceğimHayır 10.000 TL almasını isterdim şimdi tüm suçu bana atmaAma sen Emrecan'da kırmızı olduğunu aşırı belli ettin ve son 2'ye onu bırakıp açsa senin belli etmen sayesinde büyük ödülü alacaktı doğruya doğru şimdi
Bu yarışmada neyse @eskici yarışırken en az 5 belki de daha fazla öneri verdin ki bu çooook aşırı bir sayı yani soriSeni dinleseydi belki de son tura full kırmızı bile giderdi
Ben yarışmanın başlarında 1-2 kez kutuları belli edince bile çoook belli ediyorsun diyordun bu arada şimdi kendin iyi sunucuyu oynuyon sori..
Aynen önemli olan o zatenNeyse esas yarışmada fırtına gibi eseceğimHırs yaptım..
![]()
Yok ben bugünden ders aldım. Artık 🤐Trip saatin gelmiş yine
Hayır sadece öneri verirken 24 kutu varken bir kez falan verelim yani. Ekstra öneriler vermek yarışmanın ruhunu bozmaz mı![]()