Güzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştın
Güzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştın
Tecrübe olduGüzel bir yarışma oldu ve @Cervantes gibi sen de başarısız yarıştınbelkide minide daha zor oluyor. Asıl yarışmada göreceğiz
![]()
İyi o zaman şimdi dinle beni çok para kazanman gerek beni huzur evine yatırabilmek için çünkü yanlız yatmıyacağım yanıma ahiretliğim @Angelica yı da alacağım ve bil bakalım masraflar kimdenAh sende alınma canım abim niye alınıyosun![]()
Oyüzden boşuna ısınma turu demedikTecrübe oldu![]()
İyi o zaman şimdi dinle beni çok para kazanman gerek beni huzur evine yatırabilmek için çünkü yanlız yatmıyacağım yanıma ahiretliğim @Angelica yı da alacağım ve bil bakalım masraflar kimden![]()
Hadi yallah huzur evine @Zeynoaa bende bırakmam ahiretliğimi yaa
Arsa marsa satmayız di mi kız @Angelica parasını vermezse fosilleşene kadar ahanda bu forumdan gitmeyiz
Ben hizmetçileri olan bir evde yaşıyorum. İhtiyacım yok o yerlere
Artık başka insanları yakmama kararı aldım Dosi hanım, stüdyoyu sayın Gs'li dostum ile birlikte gözyaşları içerisinde terk ediyorum...Böylesi daha iyi. Sen hep gel![]()
Dikkat et hizmetciler seni zehirlemesinBen hizmetçileri olan bir evde yaşıyorum. İhtiyacım yok o yerlere![]()
Arsa marsa satmayız di mi kız @Angelica parasını vermezse fosilleşene kadar ahanda bu forumdan gitmeyiz![]()
Bak hemen sattı bizi yaaayol arsam yokki satam gız
![]()
Ne alaka, biriniz 14, diğeri 15 numaralı kutunun sahibiArtık başka insanları yakmama kararı aldım Dosi hanım, stüdyoyu sayın Gs'li dostum ile birlikte gözyaşları içerisinde terk ediyorum...@Maskeli Fedai
Önce onlar yiyor, ben sonra yiyorumDikkat et hizmetciler seni zehirlemesin
------
Arsa yoksa altınlar var sökülün bakam![]()
Onlar yabancı mı türk mü?Ne alaka, biriniz 14, diğeri 15 numaralı kutunun sahibi@MEnes 10 numara istedi. Artık insanları yakmak için olacaksınız
------
Önce onlar yiyor, ben sonra yiyorum![]()
Dikkat et hizmetciler seni zehirlemesin
------
Arsa yoksa altınlar var sökülün bakam![]()
Hiç altının yok mu![]()
ayol param yok nasıl verem
Geldiğin yeri unutanlardan olmamışsın helal olsun aslını unutmamışsın o yaban ellerdeTürktürk mutfağı tercihim
![]()