Maskeli Fedai
Favori Üye
Aynen susalım bence deYok ben bugünden ders aldım. Artık 🤐
Onu da sayın Gs’li dostumun hesabına yatırın.Dün aldığın 3.000 TL ya?
Bu arada @Sherlock maalesef programda olduğun için 500 TL prim alacaksın bizden...
Bu dörtlü çok güçlü.
Sabırsızlıkla bekliyorum...Fenerbahçe formamla karşında olacağım dostumNeyse esas yarışmada fırtına gibi eseceğimHırs yaptım..
Niye Hamdi Bey 2 kız ile bir günlük 1000 TL yetiyor demişti.O para bizim ülkede bir şey ifade etmiyor.. @xdragxx
Sayın Gs’li dostumun beni dinleyeceği tuttu maalesef… @Maskeli FedaiAynen susalım bence de
@Maskeli Fedai aslında @EmreCan kutusunda kırmızı olduğunu anlamıştı@Sherlock dedi diye gitti onu açtı çok hata etti
Allah @Sherlock 'tan razı olsun. Yoksa üzülürdümAynen susalım bence de
@Maskeli Fedai aslında @EmreCan kutusunda kırmızı olduğunu anlamıştı@Sherlock dedi diye gitti onu açtı çok hata etti
Bile bile yanlış cevabı işaretlersin ya sınavda.. O hesap oldu..Aynen susalım bence de
Biliyorum öylesine dedim zaten alınma sakınİlaç yaşlılık ilacı değil, grip vs ilacı
Daha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…Allah @Sherlock 'tan razı olsun. Yoksa üzülürdüm
Yine pamuk gibi olduk be
Dostumu dinlemeyecem de kimi dinleyecem..Sayın Gs’li dostumun beni dinleyeceği tuttu maalesef… @Maskeli Fedai
Geçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktınDaha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…
Bu sefer kararım kesin.Geçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktın
Ah Dosi hanım ahGeçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktın
Çağırırsam namerdim...Daha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…
Haa ben alınayım yani öylemiii sıpacan efendiBiliyorum öylesine dedim zaten alınma sakın
Bu sefer kararım kesin.
Böylesi daha iyi. Sen hep gelAh Dosi hanım ah
Ah sende alınma canım abim niye alınıyosunHaa ben alınayım yani öylemiii sıpacan efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?