Maskeli Fedai
Favori Üye
Aynen susalım bence deYok ben bugünden ders aldım. Artık 🤐
Onu da sayın Gs’li dostumun hesabına yatırın.Dün aldığın 3.000 TL ya?
Bu arada @Sherlock maalesef programda olduğun için 500 TL prim alacaksın bizden...
Bu dörtlü çok güçlü.
Sabırsızlıkla bekliyorum...Fenerbahçe formamla karşında olacağım dostumNeyse esas yarışmada fırtına gibi eseceğimHırs yaptım..
![]()
Niye Hamdi Bey 2 kız ile bir günlük 1000 TL yetiyor demişti.O para bizim ülkede bir şey ifade etmiyor.. @xdragxx
Sayın Gs’li dostumun beni dinleyeceği tuttu maalesef… @Maskeli FedaiAynen susalım bence de
@Maskeli Fedai aslında @EmreCan kutusunda kırmızı olduğunu anlamıştı@Sherlock dedi diye gitti onu açtı çok hata etti
![]()
Allah @Sherlock 'tan razı olsun. Yoksa üzülürdümAynen susalım bence de
@Maskeli Fedai aslında @EmreCan kutusunda kırmızı olduğunu anlamıştı@Sherlock dedi diye gitti onu açtı çok hata etti
![]()
Bile bile yanlış cevabı işaretlersin ya sınavda.. O hesap oldu..Aynen susalım bence de
![]()
Biliyorum öylesine dedim zaten alınma sakınİlaç yaşlılık ilacı değil, grip vs ilacı![]()
Daha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…Allah @Sherlock 'tan razı olsun. Yoksa üzülürdüm![]()
Yine pamuk gibi olduk be
Dostumu dinlemeyecem de kimi dinleyecem..Sayın Gs’li dostumun beni dinleyeceği tuttu maalesef… @Maskeli Fedai
Geçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktınDaha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…
Bu sefer kararım kesin.Geçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktın![]()
Ah Dosi hanım ahGeçen böyle demiştin yine ama bugün çok fena yaktın![]()
Çağırırsam namerdim...Daha da kimseye tavsiye vermeye gelmem…
Haa ben alınayım yani öylemiii sıpacan efendiBiliyorum öylesine dedim zaten alınma sakın![]()
Bu sefer kararım kesin.![]()
Böylesi daha iyi. Sen hep gelAh Dosi hanım ah![]()
Ah sende alınma canım abim niye alınıyosunHaa ben alınayım yani öylemiii sıpacan efendi![]()