İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.Neyse tamam konu dağılmasın.![]()
İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.Neyse tamam konu dağılmasın.![]()
Evet çok da ısrar etmemek lazım belki de.@Aserat 12.adam'ı beklemek bir hata mı yoksa![]()
@Aserat büyük hissediyormuş kutusundaBende büyük çıkar sona bıraksın. O arada mesajları tıraşlıyayım .![]()
Burada para kazanmaya çalışıyorum Sedef'in düşüncesizliğini mi konuşalım uzun uzun.İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.![]()
Atacan kutusunda maalesef 150.000 TL vardı... Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz...Evet çok da ısrar etmemek lazım belki de.O zaman son kararım olarak Atacan diyorum.
![]()
İnşallah iyi kazanırsın.Burada para kazanmaya çalışıyorum Sedef'in düşüncesizliğini mi konuşalım uzun uzun.![]()
Akıllı insanın hali bir başkaEvet çok da ısrar etmemek lazım belki de.O zaman son kararım olarak Atacan diyorum.
![]()
Neyse daha beteri olmadı en azından.Atacan kutusunda maalesef 150.000 TL vardı... Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz...
O baştan sona okumak ne zor bir sınavdır, bilirim.Bende büyük çıkar sona bıraksın. O arada mesajları tıraşlıyayım .![]()
Bir daha akıl verirsem...
Öyle süründürdü ama öldürmediNeyse daha beteri olmadı en azından.![]()
@AseratBir daha akıl verirsem...
Hayır demiyorum, artık onun iyiliği için uğraşmayacağım.Öyle süründürdü ama öldürmedi
Son teklif öncesi mavi açmaya bakalım..
------
@AseratAlos diyor serhatt
Girme oralara!Noldu küstün mü kankana.
------
Sedef'in eleştirildiği tweet'e fav atmıştım bu güzel rakamdan sonra fav'ımı geri çekeceğim.@Özgür
Hmm bilmem ki.Öyle süründürdü ama öldürmedi
Son teklif öncesi mavi açmaya bakalım..
------
@AseratAlos diyor serhatt
Senin bileceğin iş artık