İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.Neyse tamam konu dağılmasın.
İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.Neyse tamam konu dağılmasın.
Evet çok da ısrar etmemek lazım belki de. O zaman son kararım olarak Atacan diyorum.@Aserat 12.adam'ı beklemek bir hata mı yoksa
@Aserat büyük hissediyormuş kutusundaBende büyük çıkar sona bıraksın. O arada mesajları tıraşlıyayım .
Programa bir ışıklanma geldi.
Ha @serhatt gelmiş
Kıskanıyor beni.Günün fıkrası.
Burada para kazanmaya çalışıyorum Sedef'in düşüncesizliğini mi konuşalım uzun uzun.İşin bitti tabi şimdi attın bir kenara beni.
Atacan kutusunda maalesef 150.000 TL vardı... Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz...Evet çok da ısrar etmemek lazım belki de. O zaman son kararım olarak Atacan diyorum.
İnşallah iyi kazanırsın.Burada para kazanmaya çalışıyorum Sedef'in düşüncesizliğini mi konuşalım uzun uzun.
Akıllı insanın hali bir başkaEvet çok da ısrar etmemek lazım belki de. O zaman son kararım olarak Atacan diyorum.
Neyse daha beteri olmadı en azından.Atacan kutusunda maalesef 150.000 TL vardı... Teklif öncesi son kutuya gidiyoruz...
O baştan sona okumak ne zor bir sınavdır, bilirim. Hadi kolay gelsin.Bende büyük çıkar sona bıraksın. O arada mesajları tıraşlıyayım .
Bir daha akıl verirsem...
Öyle süründürdü ama öldürmediNeyse daha beteri olmadı en azından.
@Aserat Alos diyor serhattBir daha akıl verirsem...
Hayır demiyorum, artık onun iyiliği için uğraşmayacağım.Öyle süründürdü ama öldürmedi
Son teklif öncesi mavi açmaya bakalım..
------
@Aserat Alos diyor serhatt
Girme oralara!Noldu küstün mü kankana.
------
Sedef'in eleştirildiği tweet'e fav atmıştım bu güzel rakamdan sonra fav'ımı geri çekeceğim. @Özgür
Vazgeçti @AseratHayır demiyorum, artık onun iyiliği için uğraşmayacağım.
Hmm bilmem ki.Öyle süründürdü ama öldürmedi
Son teklif öncesi mavi açmaya bakalım..
------
@Aserat Alos diyor serhatt
Senin bileceğin iş artık İyi düşün ve kararını ver başka bir kutuya da yönelebilirsin