Allah kabul etsinYok be namazdaydım.
Noldu küstün mü kankana.O kutu için yorum yok.
Sedef'in eleştirildiği tweet'e fav atmıştım bu güzel rakamdan sonra fav'ımı geri çekeceğim. @Özgür
Allah kabul etsin.Yok be namazdaydım.
Kırk yılda bir doğru hareket yapacaksın işte.Noldu küstün mü kankana.
------
Sedef'in eleştirildiği tweet'e fav atmıştım bu güzel rakamdan sonra fav'ımı geri çekeceğim. @Özgür
Geldiyse onun fikrini alalım.Ooooooooooooooo @12.Adam da gelmiş
@12.Adam kutu öner ya da kendi kutun hakkında yorum yapGeldiyse onun fikrini alalım.
Belki aynı doğru hareketi Sedef'in kendisi de yapabilir mesela halkımızdan özür dileyerek.Kırk yılda bir doğru hareket yapacaksın işte.
Orası da öyleGelse ne yazar. Yarışma bitene kadar anca şuanki sayfaya ulaşır. @12.Adam
Nbr lan domuşuk?Ooooooooooooooo @12.Adam da gelmiş
Özür dilenecek bir şey yapmadı açıklamasında da demişti zaten olay tedbirsizlikti haklı bir isyan. Millet linç etmeye insan arıyor.Belki aynı doğru hareketi Sedef'in kendisi de yapabilir mesela halkımızdan özür dileyerek.
Kutu öner ya da kutunu söyle bırak geyiğiNbr lan domuşuk?
Allah kabul etsin
Sağolun gönül dostlarım.Allah kabul etsin
Neyse tamam konu dağılmasın.Özür dilenecek bir şey yapmadı açıklamasında da demişti zaten olay tedbirsizlikti haklı bir isyan. Millet linç etmeye insan arıyor.
Bende büyük çıkar sona bıraksın. O arada mesajları tıraşlıyayım .@12.Adam kutu öner ya da kendi kutun hakkında yorum yap