Yok be sevdiğim kişilerEsniyormuş gibi yap o zaman kalkıp gider misafirler.![]()
Yok be sevdiğim kişilerEsniyormuş gibi yap o zaman kalkıp gider misafirler.![]()
Yok sıcağım da Emre beni bekleyin falan deyince kendi kutusunun açıldığını kaçırmasın istedim.
Tamam o zaman pek sevmediğin misafirler gelirse denersin.Yok be sevdiğim kişilergüzel vakit geçti
![]()
Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misinYok sıcağım da Emre beni bekleyin falan deyince kendi kutusunun açıldığını kaçırmasın istedim.Ama Tunacığımı dinleyeyim.
@Cervantes
Sevmediklerim evime gelemezTamam o zaman pek sevmediğin misafirler gelirse denersin.![]()
Kovuyor musun be 😱Sevmediklerim evime gelemezzaten pandemiden beri aile dışı kimseye izin vermiyorum
------
@The_Erinch bana da 500.000 açmıştıyeni Gerekli ve Baron
![]()
@Aserat benim onu bilerek üzmeyeceğimi bilir, o yüzden bana kıyamaz.Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misin
16 numaralı kutu son kararın mı o zaman?![]()
Tabii derim ama öneri yapacak gücü kalmaz artık.Tunacağın yine kırmızı açtırırsa hala Tunacağım der misin
16 numaralı kutu son kararın mı o zaman?![]()
Bu sefer üzmedi amaTabii derim ama öneri yapacak gücü kalmaz artık.Neyse son kararım diyeyim artık ne yapalım.
![]()
ya yok evlerine gitmiyorum, bu sizde gelmeyin demek oluyorKovuyor musun be 😱![]()
ya yok evlerine gitmiyorum, bu sizde gelmeyin demek oluyor
Zamanında Üni zamanı annemlere sınav zamanı gelmeyin dediğim oluyorduson sene sistemi oturtunca artık müsade ediyordum onlara
açık sözlüyüm bu konuda
![]()
Tunacığım diye boşa demiyormuşum demek.
İkisi de burda yok maalesefTunacığım diye boşa demiyormuşum demek.![]()
@Cervantes
Son 3'ten ikisi için Özgür ve Atacan'ı düşündüm ama bilemedim.![]()
Özgür hissizim demişti zaten en son 250 bin açmış.
Atacan 250.000 TL açmışÖzgür hissizim demişti zaten en son 250 bin açmış.Atacan kaç açmıştı.
![]()
@serhatt @Cervantes Siz ne diyorsunuz Özgür için.Atacan 250.000 TL açmış
Özgür 40.000 TLÖzgür'ün yüksek açtığı başka bir zamanla karışmış demek
![]()
Sarı vardır bence onun kutusunda.