Benim avatar uzun zamandır aynı unutmazsın.Eskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor![]()
Benim avatar uzun zamandır aynı unutmazsın.Eskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor![]()
Dur biraz şu "nadiren gösterdiğim" gıcıklık modumu açayım dedim şimdiEskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor![]()
Eskici son kararın mı peki?
Etiketin ile takım olmuşDur biraz şu "nadiren gösterdiğim" gıcıklık modumu açayım dedim şimdi![]()
![]()
İçime soktum
Sen pembe mantolu değil misin? Timarhaneden mi kaçtın![]()
Senden böyle bir dikkatsizlik beklemezdim 50'yi 500 zannetmek senlik değil.![]()
Eskici yok serhatt da yorum yapmayı reddettiYorum geldi mi?
Ben 1 bölüm dizi zor izledim 3 film ne. 😱Saatlerce porgram başındayız artı 3 film izledim![]()
Eskici yok serhatt da yorum yapmayı reddetti![]()
Onu düşünmemiştim bak haklısın şimdi.@xdragxx ile siyah beyaz ama![]()
Güzel bir seri yakalamıştık bitti. @eskici kutusunda 150.000 TL vardı maalesef. Teklif öncesi son kutu bu kez mavi bulalım.Son kararım eskici
Değiş. Ben sanıyorum
Güzel bir seri yakalamıştık bitti. @eskici kutusunda 150.000 TL vardı maalesef. Teklif öncesi son kutu bu kez mavi bulalım.