Benim avatar uzun zamandır aynı unutmazsın.Eskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor
Benim avatar uzun zamandır aynı unutmazsın.Eskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor
Dur biraz şu "nadiren gösterdiğim" gıcıklık modumu açayım dedim şimdiEskiden hızlıca göz gezdirip sen ve @xdragxx kolayca bulurdum. Şimdi araya ben ve @Tolstoyevski girince artık renk değil avatardan aramak gerekiyor
Eskici son kararın mı peki?
Etiketin ile takım olmuşDur biraz şu "nadiren gösterdiğim" gıcıklık modumu açayım dedim şimdi
İçime soktum Demin doğru çıktı dediği
Sen pembe mantolu değil misin? Timarhaneden mi kaçtın
Senden böyle bir dikkatsizlik beklemezdim 50'yi 500 zannetmek senlik değil.
Eskici yok serhatt da yorum yapmayı reddettiYorum geldi mi?
@xdragxx ile siyah beyaz amaBenim avatar uzun zamandır aynı unutmazsın.
Ben 1 bölüm dizi zor izledim 3 film ne. 😱Saatlerce porgram başındayız artı 3 film izledim
Eskici yok serhatt da yorum yapmayı reddetti
Onu düşünmemiştim bak haklısın şimdi.@xdragxx ile siyah beyaz ama
Güzel bir seri yakalamıştık bitti. @eskici kutusunda 150.000 TL vardı maalesef. Teklif öncesi son kutu bu kez mavi bulalım.Son kararım eskici
Değiş. Ben sanıyorum daha da kaçar bildirmelerYakışıyor kabul et hatta sana yakıştığından neredeyse daha çok 😱 @12.Adam
Güzel bir seri yakalamıştık bitti. @eskici kutusunda 150.000 TL vardı maalesef. Teklif öncesi son kutu bu kez mavi bulalım.