Hangisi sıcak geliyorsa artık senin bileceğin işAçalım mı onu yaa. Aserat mı omu bilemedim?
Büyük çıkmıştı sanki o zaman da sklgjklsYoo geçen küçük hissettim @xdragxx sana da ekstra yazamam sana da geçerli
Beter olsun, öyle nankörlük ederse öyle olur.
Ne ara dedim hep uyduruyorsun @xdragxxİlk basta Deniz dediğimde kenardan döndü dedin. Acmayacagim onu
Hangisi sıcak geliyorsa artık senin bileceğin iş
------
Büyük çıkmıştı sanki o zaman da sklgjkls
Ne ara dedim hep uyduruyorsun @xdragxx
3.500 bin direkten dönme dedim. Ortada 500 bin mi kaldı
Şaşırmadım.En iyisini yaptın @cehennet sana küfür etmiş bana da @phoebebuffay dedi
Sen 500 bin dedin amaPara ağacında 50.000 yazıyor. Kalan paralar değil miydi onlar.
Ne desem tersi çıkıyor siz öyle anlayınHangisi sıcak geliyorsa artık senin bileceğin iş
------
Büyük çıkmıştı sanki o zaman da sklgjkls
Dedim evet ama ozaman daha son 500 bin çıkmadı. Sonuncuyuda açınca gol oldu@Aserat olsun
Son kararım
------
Hayir bee. 2 tane üst üste 500 açınca 3. Kırmızı için kenardan döndü dedin birine.
50.000 yazmışım ilk mesajda da. Bence iyi bak. 😱Sen 500 bin dedin ama
Dedim evet ama ozaman daha son 500 bin çıkmadı. Sonuncuyuda açınca gol oldu
İFTİRA...Mama @serhatt biz onun yavrularıyız
Ama gidip bakamam @cehennet Özgür 50 bin düşünüyor kutusunda aklında bulunsun50.000 yazmışım ilk mesajda da. Bence iyi bak. 😱
Ay alt tarafı 2 sayfa önceye gidecektin.Ama gidip bakamam @cehennet Özgür 50 bin düşünüyor kutusunda aklında bulunsun
Umurumda değil.
Orda son kalan 500 bin için konuşmuştum ama istediğin gibi düşün tabiBen 3. Kırmızı açacaktı son anda direkten döndü dedin diye hatırlıyorum. O an denizi konuşuyorduk. Onda kırmızı var diye düşündüm.
Başım döndü ne yapayımAy alt tarafı 2 sayfa önceye gidecektin.