Söylede takip edem seni 😁
Neyse sorun yok ozamanAile hesabı yaa. Çok ihtiyacım yok takip edilmeye
Senin gibi birinden aile hesabı kullanmasını beklemezdimAile hesabı yaa. Çok ihtiyacım yok takip edilmeye
Ee ne yapalım artık buradan mesajlaşacagizSenin gibi birinden aile hesabı kullanmasını beklemezdim
Bence seni beğenmedi ondan vermedi..Ee ne yapalım artık buradan mesajlaşacagiz
Valla zorla değil ki bu işler beni bilen bilir benim heryerde ismim @seyfullXh dirBence seni beğenmedi ondan vermedi..
Ozaman sen Verde seni takip ediyim 😁Bence seni beğenmedi ondan vermedi..
Vallaha olsa verirdim de ınsta, twitter'daki hesaplarımı kapayalı çok olduValla zorla değil ki bu işler beni bilen bilir benim heryerde ismim @seyfullXh dir
------
Ozaman sen Verde seni takip ediyim 😁
Bende bi zamanlar sosyal medyayı sevmeyen biriydim ama şuan çok seviyorumVallaha olsa verirdim de ınsta, twitter'daki hesaplarımı kapayalı çok oldu@Dosi iyi bilirOnla bile osm'den haberleşiyordum bir ara foruma girmeyince
Insta zaten bana göre değil de twitter yine daha iyi orada da hesabım olmadan takılıyorum 2 yıldırBende bi zamanlar sosyal medyayı sevmeyen biriydim ama şuan çok seviyorum
16.sira benimdi niye başkasına verdiniz 😠
@Dosi niye verdik?
SeyfullXh yarıştıktan sonra beni çağırmayın demişti ve ben özel programımda arkadaşım olduğu için yer vermek istedim. Eğer kutu açan olarak devam etmek istiyorsa bir sonraki yarışmacının kutusunu veririzDoğru söyleyin 10 TL kazandım diye değil mi 😠
Aile hesabı yaa. Çok ihtiyacım yok takip edilmeye
Senin gibi birinden aile hesabı kullanmasını beklemezdim
Bende isteyecektim instagramını neyse
Yok yahuuu niye kötü olsun?Seni ailen takip etmiyor mu? Benimkiler ediyor. Biri takip ettiğinde bu kim? Niye onayladın? Diye sorup duruyorlar. Reelde tanıştıklarım dışında onaylamıyorum zaten. Baskıcı bir toplumuz malesef özellikle kadınlara karşı.
Benim gibi derken? Kötü anlamda mı?
Seni ailen takip etmiyor mu? Benimkiler ediyor. Biri takip ettiğinde bu kim? Niye onayladın? Diye sorup duruyorlar. Reelde tanıştıklarım dışında onaylamıyorum zaten. Baskıcı bir toplumuz malesef özellikle kadınlara karşı.
Benim gibi derken? Kötü anlamda mı?
------
Kadın olduğun için sana verirdim ama erkeklerde var burada. Sıkıntı çıkıyor yaa. En iyisi hiç vermemek
Tamam bizi eklemiyor Melek ablasını ekler belki @cehennetNiye sıkıntı çıksın benim hesabımda annem babam abilerim var hiç sormazlar niye sıkıntı çıksın ki ben kadınım benden niye sorun çıkıcak
Yok yahuuu niye kötü olsun?
Doğru bir baskıcı toplumuz sen de haklısın. Yok benim şu anda aktif sosyal medya hesabım yok varken de aile üyelerini takip etmezdim...
Aile hesabı diyince sadece ailenle takipleşiyorsun sandım ondan şaşırdımReelde tanıştıklarını da eklemiyorsun sandım yani ondan şaşırdım
Niye sıkıntı çıksın benim hesabımda annem babam abilerim var hiç sormazlar niye sıkıntı çıksın ki ben kadınım benden niye sorun çıkıcak
Tamam bizi eklemiyor Melek ablasını ekler belki @cehennet
Bana wp, telegram yetiyorİnstagram zorunluluk şu devirde yaa. Samimi bulmuyorum ama yapacak bir şey de yok. Dedikodu dönmüyor diğer türlü. Özellikle aile içinde.
Dedim yaa. Hep tanıdıklarım ekli. Şimdi yeni bir şehre taşındım orada birini mi buldun vs diye sorup dururlar. Uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?