Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Sen yap ve bize ikram et tadalım @12.Adam
Demek mutfakta kendine güvenmiyorsun 😱 😱Sen yap ve bize ikram et tadalım @12.Adam
Kendime yetecek kadar bilgim var yeterDemek mutfakta kendine güvenmiyorsun 😱 😱Sen de haklısın tabii benim 10 parmağım 10 marifet yemekler yemekler
Olsun senin yemeklerinin tadı bir başka o yüzden mahrum etme de öğren şunu yapmayı ben sana tariflerimKendime yetecek kadar bilgim var yeterbaşkaları bilmesede olur
Ne ortaklığı şimdi buSen bi de @eskici ile ortak olacaksın o yarışırken. Şanslısın baya
------
Kutunda 500 TL vardı. En az onu alırdın gibibelki 500 bin son 2 ye kalırdı
Uydurma be kimsenin hamile olduğu yok
@Dosi , bu yemekten ne anlar? Anca makarna, yumurta, menemen gibi basit ve kolay yemekleri yapabilir.Daha fazlası elinden gelemez gelse de eline yüzüne bulaştırır.Mutfağın son hali atom bombası düşmüş gibi olur.Demek mutfakta kendine güvenmiyorsun 😱 😱Sen de haklısın tabii benim 10 parmağım 10 marifet yemekler yemekler
@Dosi , bu yemekten ne anlar? Anca makarna, yumurta, menemen gibi basit ve kolay yemekleri yapabilir.Daha fazlası elinden gelemez eline yüzüne bulaştırır.Mutfağın son hali atom bombası düşmüş gibi olur.
Ha şa lafım mikasa hanıma değil sanaydı.Mikasa modunu açalım diyorsun yani@Dosi
Öyle deme sadece onları yapmıyor, yoğurtla suyu karıştırıp üstüne tuz ekleyerek ayran da yapabiliyor kızcağız hakkını yemeyelim
Yarışmacı olacağını duyduğu an kazanacağın paraya göz dikmiştiNe ortaklığı şimdi bu
------
Uydurma be kimsenin hamile olduğu yok
@Dosi nin öğrencisiyim ben yemek işlerinde, bana söylediğin laf ona söylenmiş sayılır...Ha şa lafım mikasa hanıma değil sanaydı.Başka yerlere çekip ibrahimoviç i kışkırtma.
Merak etme ben anladım ve güvenmediğin Tols'du. HaklıymışsınHa şa lafım mikasa hanıma değil sanaydı.Başka yerlere çekip ibrahimoviç i kışkırtma.
Ufak atta civcivler yesin@Dosi nin öğrencisiyim ben yemek işlerinde, bana söylediğin laf ona söylenmiş sayılır...
Onu bunu bırak yarın akşama ne yemek var onu de heleMerak etme ben anladım ve güvenmediğin Tols'du. Haklıymışsın@Tolstoyevski
Yarına bol temizlik işi varOnu bunu bırak yarın akşama ne yemek var onu de hele
Merak etme ben anladım ve güvenmediğin Tols'du. Haklıymışsın@Tolstoyevski
------
Ufak atta civcivler yesin
Ben onla uğraşmam. Ona bol bol hazır YouTube videoları yollarım. Onlarla idare etsinSana kolaylıklar ve bol bol sabır diliyorum.Karşında öğrenmesi epey zaman alacak bir öğrenci varÇünkü sadece mideye indirmesini bilir, başka birşey ıhhh bilmez.
Ama ben senle uğraşırımBen onla uğraşmam. Ona bol bol hazır YouTube videoları yollarım. Onlarla idare etsin
Sen her mesaja tepki bırakıp asıl konuyu es geçiyorsun. O sopa kafana iner bak
Kim demiş?Sen her mesaja tepki bırakıp asıl konuyu es geçiyorsun. O sopa kafana iner bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?