Hareketli görseli mutlaka izle . OkHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebi Spoiler kötü oldu ama
Hareketli görseli mutlaka izle . OkHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebi Spoiler kötü oldu ama
Baktım şimdi Bunlar kavga ederken başka kimse yokmuydu. Adada sadece 3 kişi kalmış gibiTaner gibi delirmek için komple yarışmacı olmam lazım
Tüm videoları efsane ya skljgsgjkl
Bilemeyecem Kral ya nasıl ezdirmiyor ama kendiniBaktım şimdi Bunlar kavga ederken başka kimse yokmuydu. Adada sadece 3 kişi kalmış gibi
Paylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündüHiç sorma epik bir dalgınlık hareketi yapmışım fakat çok sonradan jeton düştü asıl sebebi Spoiler kötü oldu ama
Kızın ayağını yaktı, neresi kralBilemeyecem Kral ya nasıl ezdirmiyor ama kendini
Ufak bir talihsizlikPaylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündü
------
Kızın ayağını yaktı, neresi kral
Evet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırımPaylaştığın gün aynı mıydı? Ben açarken sanki düzgündü
------
Kızın ayağını yaktı, neresi kral
Biz ona kabalık diyoruz itmişUfak bir talihsizlik
SMS attığın oldu mu?Ufak bir talihsizlik
Yok o zaman da inanmazdım sms olayınaSMS attığın oldu mu?
Geldim dediğimde bitmişti. 20 dakika biriktirdim işteEvet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırım
İşlerin bitti mi yoksa 10 dk mi son?
Neresi itme be itme görmesek itme diyecezBiz ona kabalık diyoruz itmiş
Ben bugünlerde tek öğün zor yiyorum ama ikinci öğün adına da bir iki şey atıştırmaya çalışıyorum zor olsa da Yine geç de olsa yemek iyidirGeldim dediğimde bitmişti. 20 dakika biriktirdim işte
Yemekte yedim
Yarın geldiğinde sürprizi açıklaNeresi itme be itme görmesek itme diyecez
Sebebini bana da söyleEvet paylaştığımda farklıydı fakat sonradan değişme sebebini çözdüm, bir ara çıtlatırım
İşlerin bitti mi yoksa 10 dk mi son?
Ayran içmeyeli en az 2 hafta oldu gibi. Onu yapayım biBen bugünlerde tek öğün zor yiyorum ama ikinci öğün adına da bir iki şey atıştırmaya çalışıyorum zor olsa da Yine geç de olsa yemek iyidir
İki kişinin bildiği sır değildirSebebini bana da söyle
Ayran çorbası da yapıverAyran içmeyeli en az 2 hafta oldu gibi. Onu yapayım bi
Ayran çorbası bilmemİki kişinin bildiği sır değildir
------
Ayran çorbası da yapıver
Tamamdır açıklarımYarın geldiğinde sürprizi açıkla
Erkenden kaçıyorsun olmadı şimdi...Tamamdır açıklarım
O zaman benden herkese iyi geceler yarın görüşürük...
İyi geceler. Yarın öğlen görüşürükTamamdır açıklarım
O zaman benden herkese iyi geceler yarın görüşürük...