Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Demek mutfakta kendine güvenmiyorsun 😱 😱 :Z Sen de haklısın tabii benim 10 parmağım 10 marifet yemekler yemekler :Z :A
@Dosi , bu yemekten ne anlar? Anca makarna, yumurta, menemen gibi basit ve kolay yemekleri yapabilir.Daha fazlası elinden gelemez gelse de eline yüzüne bulaştırır.Mutfağın son hali atom bombası düşmüş gibi olur. :A

@Dosi , bu yemekten ne anlar? Anca makarna, yumurta, menemen gibi basit ve kolay yemekleri yapabilir.Daha fazlası elinden gelemez eline yüzüne bulaştırır.Mutfağın son hali atom bombası düşmüş gibi olur. :A

Mikasa modunu açalım diyorsun yani :A @Dosi

Öyle deme sadece onları yapmıyor, yoğurtla suyu karıştırıp üstüne tuz ekleyerek ayran da yapabiliyor kızcağız hakkını yemeyelim :A :bilmem:

Mikasa modunu açalım diyorsun yani :A @Dosi

Öyle deme sadece onları yapmıyor, yoğurtla suyu karıştırıp üstüne tuz ekleyerek ayran da yapabiliyor kızcağız hakkını yemeyelim :A :bilmem:
Ha şa lafım mikasa hanıma değil sanaydı. :A Başka yerlere çekip ibrahimoviç i kışkırtma.

Sana kolaylıklar ve bol bol sabır diliyorum.Karşında öğrenmesi epey zaman alacak bir öğrenci var :A Çünkü sadece mideye indirmesini bilir, başka birşey ıhhh bilmez.
Ben onla uğraşmam. Ona bol bol hazır YouTube videoları yollarım. Onlarla idare etsin :A