Sen de haklısın ben de fark ederdim muhakkak...Köye geldim ama işler hiç de hoş ilerlemiyor, şuan 0 gelişme ve olabildiğine monoton...Bakalım uğrayabilirsem çözeriz elbette...
Aynen doğru sende beni farkederdin
Sen ve @Turkuazz benim bölüme özel 1 bölümlük kutu açan olursunuz(Turkuazz sen sonra kalıcı olursun)
Neyi niçin söylediğimi nasıl da biliyor...(Aslında ben de kendimi fark ederdim diyip kendimi övmüştüm ve bunu fark ettin ve taş attın...)
E yani, bilmezmiyim, aynen o maksatla yazdım(sende belki olurda anlamamışsa parantez içinde yinede dip not yazayım laf kendimeydi anlasın demişsindir)
Hahaha kesinlikle. Hem o hem de mesajı okuyan kişiler de nasıl bir ruh hastası olduğumu görsünler istedim...Yoksa senin anlayacağından emindim...
Adam ruh hastası oluşunu bile övgüyle anlatıyor
Bu program aşırı ziyatetçi çekiyor. Doğru olanı yapmışsın
Hahaha hiç sorma, gerçekten normal bir vaka değilim...
Evet bu yarışma niyeyse 575757 sayfa ve mesajla fazla ilgi çekici bir hale gelmiş...
Bu programa başlarken ne ben ne de @xdragxx bunu öngördük ama bi baktık program uçtueğlence, hüzün ve ayak kaydırma, ne dersen hepsi bu yarışmada var
Yoldaşım birtanesin en azından hainlik seviyemin "Master " degree olduğunu itiraf ettin.Bu da birşey...Yarın işte ama part 2 yaparım belki. Konuşuruz
@cehennet geçen seneden beri ara ara gelip forumun tozunu yuttu ve son haftalarda bam bam bam baş yakmaya başladı