50K yalnızBu mini bir turnuva büyük ödül bir sıfır eksik
@Cervantes sadece 50k miYok en büyük ödül 50 bin2. şans nede olsa
50K yalnızBu mini bir turnuva büyük ödül bir sıfır eksik
@Cervantes sadece 50k miYok en büyük ödül 50 bin2. şans nede olsa
Biraz cimri davranmışlar, haklısın.
Senin en büyük şansın benim dedim dinlemedin kendin kaybettin.Şanssız diyelim biz ona
Hayat sana güzel tabiSenin en büyük şansın benim dedim dinlemedin kendin kaybettin.
O nereden çıktı? 😱Hayat sana güzel tabi
Öyle değil miO nereden çıktı? 😱
Ben sadece sunucuyum kanal sahibine bakıyor o işlerBiraz cimri davranmışlar, haklısın.Koskoca ZeyTV'ye en azından bir 100.000 yakışırdı bu turnuvada @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Öyle demeyi çok isterdim...Öyle değil mi
Keşke hepimizin öyle olsaÖyle demeyi çok isterdim...
Hayat herkese adil davranmıyor.Keşke hepimizin öyle olsa
Biraz cimri davranmışlar, haklısın.Koskoca ZeyTV'ye en azından bir 100.000 yakışırdı bu turnuvada @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
Sadece sunucu mu 😱 program yapımcısı ve Hamdi ile belirleyen sensinBen sadece sunucuyum kanal sahibine bakıyor o işler
Numara söyleyeyim mi benSadece sunucu mu 😱 program yapımcısı ve Hamdi ile belirleyen sensin
------
30-60 dakika içlnde başlayacağız
Sadece 11 kutu olacağı için bazı isimleri bugünlük listeden çıkardım@cehennet @BARON男爵 @serhatt olmazsa olmazlarından@EmreCan 'a da yer vermiştim ama birazdan gidecek galiba.
@Cervantes şimdiden aklında olan numarayı deme daha. Henüz kurayı ayarlamadımbizede zaten yarışma esnasında sürpriz olsunkutu açanlarıda kurada çekeceğim farklı numaralar olacak
Bir fikir yürüt. Sence Cervantes hangi numarayı kendine seçsin?Numara söyleyeyim mi ben
Tamamdır. Ben hazırım yarışmaya .Sadece sunucu mu 😱 program yapımcısı ve Hamdi ile belirleyen sensin
------
30-60 dakika içlnde başlayacağız
Sadece 11 kutu olacağı için bazı isimleri bugünlük listeden çıkardım@cehennet @BARON男爵 @serhatt olmazsa olmazlarından@EmreCan 'a da yer vermiştim ama birazdan gidecek galiba.
@Cervantes şimdiden aklında olan numarayı deme daha. Henüz kurayı ayarlamadımbizede zaten yarışma esnasında sürpriz olsunkutu açanlarıda kurada çekeceğim farklı numaralar olacak
Benim kutumu açsın eminim ki güzel şey çıkacak kalbimin temizliği kutuya da yansımıştırBir fikir yürüt. Sence Cervantes hangi numarayı kendine seçsin?
Sen burda olsaydın kutu açan olurdun ama en azından böyle katkı ver
Olmayacağın için sana bu bölüm kutu vermeyeceğimBenim kutumu açsın eminim ki güzel şey çıkacak kalbimin temizliği kutuya da yansımıştır@BARON男爵 @Cervantes @xdragxx @cehennet
Daha Aykut gelmediTamamdır. Ben hazırım yarışmaya .
5 diyorumOlmayacağın için sana bu bölüm kutu vermeyeceğim1-11 arası bir numara söyle
------
Daha Aykut gelmedi
Bakalım 5 numara kime denk gelecek ve ve kadar miktar olacak. Bunu not edelim5 diyorum
İşe geç kalmaktan bir tutanak tutulsun Acun Bey hakkında .Olmayacağın için sana bu bölüm kutu vermeyeceğim1-11 arası bir numara söyle
------
Daha Aykut gelmedi
5 diyorum
5 numaralı kutuyu kendi kutum olarak seçmem için mi söyledin, yoksa açtır o kutudan mavi çıkar diye mi?Bakalım 5 numara kime denk gelecek ve ve kadar miktar olacak. Bunu not edelim
Yok yok 21.00 dedik sonuçta. O da belki 20.30 gibi gelirim demiştiİşe geç kalmaktan bir tutanak tutulsun Acun Bey hakkında .@xdragxx
------
5 numaralı kutuyu kendi kutum olarak seçmem için mi söyledin, yoksa açtır o kutudan mavi çıkar diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?