Açtım ve yaktın beni dünGeldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha?
------
WhatNeyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz?
Açtım ve yaktın beni dünGeldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha?
WhatNeyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz?
Kutumda dün kırmızı bugün sarı hisseder gibiyim@Dosi pikniğe kaç gibi gideceksin ve piknikte pardon kutunda ne düşünüyorsun
Açtım ve yaktın beni dün100 000
------
Whatdemek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştımgeçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.
piknik mi yapacaksın muazzam@Tolstoyevski @xdragxx başlayalım hadi
------
Kutumda dün kırmızı bugün sarı hisseder gibiyimbir kaç kutu sonrası netleşir belki his ama o 1 TL oldukça acaba 1 TL mi de diyorum
Ben sana demiştim.Açtım ve yaktın beni dün100 000
------
Whatdemek istediğim burda kavga ettiğim biri varsa diğer konuda goygoy yapıyorum. Bunu örnek vermeye çalıştımgeçen @Alos ile yabancı dizi konusunda tartıştık ama burda o kısmı unutup goygoya devam ettik.
O diss atma harika atma eğlenceydi aranızda. O polemik veya kavga değildikiTolstoyevski ile konuşmamızı goygoy olsun diye buraya tanımıştım. Onu işaret ettiniz sandım. Neyse benim bir problemim yok yaa. Eğleniyoruz işte.
O diss atma harika atma eğlenceydi aranızda. O polemik veya kavga değildikiben gerçek manada alınma kırılma kısmına deyiniyorum.
@seyfullXh veya @Özgür .Öyleyse günün açılışını yapalım... Kaç numarayı gözüne kestirdin? @Dosi
4 gün ne beeeeee unut artıkOndan bahsetmiyorum. 4 gün önce ki olaydan bahsediyorum. Neyse boş ver. Ben fazla irdeliyorum belki de
Bilmek ya da bilememek... Tüm mesele bu değil mi sayın patron yarısı... Ama numara söyle artık@seyfullXh veya @Özgür .
Özgür dün önce bir şey hissetmiyorum sonrada mavi hissediyorum demişti. Bilemiyorum.
Ben dünü çabuk unutuyorum. Hakim değilim mevzuya. Boşver ve bugüne bak. Hangl kutuyu açayım?Ondan bahsetmiyorum. 4 gün önce ki olaydan bahsediyorum. Neyse boş ver. Ben fazla irdeliyorum belki de
İkisi de yok burada şansımıza@seyfullXh veya @Özgür .
Özgür dün önce bir şey hissetmiyorum sonrada mavi hissediyorum demişti. Bilemiyorum.
HoşgeldinnÇoktan başlamışsınızdır diyordum ama daha başlamamış yarışma .
Geldim.@seyfullXh veya @Özgür .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?