Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ben de kısmında yapıyorum ama sende kısmı garip geliyor bazen. Hadi sen de gel
Eğer cümleden de-da çıktığı halde anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır

Sen de gel'den de'yi çıkar sen gel mesela cümlenin anlamı bozulmuyor...
Fakat cümleden çıkarırsan anlam bozulursa işte o zaman bitişik olur.
Anahtarlar masada mesela
Anahtarlar masa olmaz...

Zaten bir kere oku anlarsın mantığını @Araf gibi çakma Türkçe öğretmenlerine malzeme verme

Reactions: Araf and Dosi
Bilerek etiketlemediysen söyleyebilirsin alınmam ben.
Zaten fikirlerimi de sormak istemiyorsun.
Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladın

------

Zamanla diyelim
bu da, o da, vs vs bir çok yazım kısmını zamanla düzelttim

Tamam aklımda bulundurayım bunu

Sende çok gıcıksın mı sen de çok gıcıksın mı doğrusu?

Reactions: Dosi

Alındığım için öyle davranıyorum. Kötü davrandı herkes bana dün. Iyi hissetmedim kendimi bu konuda.

Reactions: Dosi
Alındığım için öyle davranıyorum. Kötü davrandı herkes bana dün. Iyi hissetmedim kendimi bu konuda.
O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar

O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar
Dünü de dünde bırak*

Neyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz?