Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ben de kısmında yapıyorum ama sende kısmı garip geliyor bazen. Hadi sen de gel :A
Eğer cümleden de-da çıktığı halde anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır :A
Sen de gel'den de'yi çıkar sen gel mesela cümlenin anlamı bozulmuyor...
Fakat cümleden çıkarırsan anlam bozulursa işte o zaman bitişik olur.
Anahtarlar masada mesela :A Anahtarlar masa olmaz...

Zaten bir kere oku anlarsın mantığını @Araf gibi çakma Türkçe öğretmenlerine malzeme verme :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
Bilerek etiketlemediysen söyleyebilirsin alınmam ben.:( Zaten fikirlerimi de sormak istemiyorsun.
Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladın:A
------

Eğer cümleden de-da çıktığı halde anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır :A
Sen de gel'den de'yi çıkar sen gel mesela cümlenin anlamı bozulmuyor...
Fakat cümleden çıkarırsan anlam bozulursa işte o zaman bitişik olur.
Anahtarlar masada mesela :A Anahtarlar masa olmaz...

Zaten bir kere oku anlarsın mantığını @Araf gibi çakma Türkçe öğretmenlerine malzeme verme :A
Zamanla diyelim :A bu da, o da, vs vs bir çok yazım kısmını zamanla düzelttim :A
Tamam aklımda bulundurayım bunu :A

Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladın:A
------

Zamanla diyelim :A bu da, o da, vs vs bir çok yazım kısmını zamanla düzelttim :A
Sende çok gıcıksın mı sen de çok gıcıksın mı doğrusu? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
------

Alındığım için öyle davranıyorum. Kötü davrandı herkes bana dün. Iyi hissetmedim kendimi bu konuda.:(

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Alındığım için öyle davranıyorum. Kötü davrandı herkes bana dün. Iyi hissetmedim kendimi bu konuda.:(
O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar :Z

O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar :Z

Neyi tanımışım ki? @Tolstoyevski 'inin mesajını mi diyorsun. Hiç taşımam aslında laf. Bana bu sebeple mi kızgın davranıyorsunuz? :(