Konuda aktif olduğun için olmasınBaşlarken haber vermediniz yine de![]()
-de'yi ayrı yazarsan gelirim.
Konuda aktif olduğun için olmasınaşağıda görünüyordun
![]()
Ben de kısmında yapıyorum ama sende kısmı garip geliyor bazen. Hadi sen de gel-de'yi ayrı yazarsan gelirim.![]()
Geliom bwn hemenn
Eğer cümleden de-da çıktığı halde anlam bozulmuyorsa ayrı yazılırBen de kısmında yapıyorum ama sende kısmı garip geliyor bazen. Hadi sen de gel![]()
Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladınBilerek etiketlemediysen söyleyebilirsin alınmam ben.Zaten fikirlerimi de sormak istemiyorsun.
Zamanla diyelimEğer cümleden de-da çıktığı halde anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır
Sen de gel'den de'yi çıkar sen gel mesela cümlenin anlamı bozulmuyor...
Fakat cümleden çıkarırsan anlam bozulursa işte o zaman bitişik olur.
Anahtarlar masada meselaAnahtarlar masa olmaz...
Zaten bir kere oku anlarsın mantığını @Araf gibi çakma Türkçe öğretmenlerine malzeme verme![]()
Sende çok gıcıksın mı sen de çok gıcıksın mı doğrusu?Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladın
------
Zamanla diyelimbu da, o da, vs vs bir çok yazım kısmını zamanla düzelttim
Tamam aklımda bulundurayım bunu![]()
buradayım
Sen de doğrusuSende çok gıcıksın mı sen de çok gıcıksın mı doğrusu?![]()
Peki seni neden bilerek etiket etmiyeyim? Neden aramızda sıkıntı varmış gibi hareket etmeye başladın
------
Zamanla diyelimbu da, o da, vs vs bir çok yazım kısmını zamanla düzelttim
Tamam aklımda bulundurayım bunu![]()
Tamam anladın mantığını bu kadar basitSen de doğrususen çok gıcıksın da anlam bozulmuyor
![]()
O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlarAlındığım için öyle davranıyorum. Kötü davrandı herkes bana dün. Iyi hissetmedim kendimi bu konuda.![]()
Dünü de dünde bırak*O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar![]()
Geldim geldim, söyle bakalım. Açmadın mı benim kutumu daha?Ben de kısmında yapıyorum ama sende kısmı garip geliyor bazen. Hadi sen de gel![]()
O ho, daha pişersin zamabla. Sana tavsiye, bu konudaki mevzuyu başka konuya taşıma, dünüde dünde bırak. Benim alınganlığım çok kısa sürer ve bu da forumda daha keyif almamı sağlar![]()