Ben dağıtmıyorum robot otomatik dağıtıyorSende her tarafıma dağıtmışın bol sıfırlarııı
Manisada yaşayınca Sardesi bilmek gerekir.Tarih bilgisi de var, yoksa tarihçi misin sen?
400 TL de bu hız ne Dosi gitmek zorundasın galiba20 @Gerekli24 diyorum. Son kararım @xdragxx
Robot bile işini biliyor
Bizide dinlemiyor ki yahuuuuuuuu
1 kutu mu kaldı. Dur az düşüneyim400 TL de bu hız ne Dosi gitmek zorundasın galiba
Teklif öncesi son kutu hadi 1 mavi daha açalım.
Diğer ilk çağ uygarlıklarını da biliyorsun.Manisada yaşayınca Sardesi bilmek gerekir.
Bugün kendi yolundan gitmek istemiş Zeynepcim o zaman.Veteranı aç dedim dinlemedi başına ondan bunlar geldi
Herkes bir şey dedi çünkü. Veteran da baş yakıyorVeteranı aç dedim dinlemedi başına ondan bunlar geldi
Aynen son 1 kutumuz kaldı bugün1 kutu mu kaldı. Dur az düşüneyim
Antik Çağdan arkadaşım var bile...ahamdaaa şuan ona yazıyorummmDiğer ilk çağ uygarlıklarını da biliyorsun.
Buralarda yok ama cidden baş yakan bir yarışmacımız olduğu doğru. Ama arada sırada da mutlu etmiyor değilHerkes bir şey dedi çünkü. Veteran da baş yakıyor@Veteran
Tablo daha iyi amaAynen son 1 kutumuz kaldı bugünİkinci turda kötü gittik ama belli de olmaz tabii...
Açarsın belki belki de açacak durumun yok göreceğissss.Şu 1 TL açmadan içim rahat etmeyecek
Aynen çok karamsar değil tabii.Tablo daha iyi ama2 tane 500 bin var.
Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüüBugün kendi yolundan gitmek istemiş Zeynepcim o zaman.
12 adamda 500 bin hissettim birdenAçarsın belki belki de açacak durumun yok göreceğissss.
------
Aynen çok karamsar değil tabii.
Halimde ne var?Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü@xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Son 2'ye bırak o zaman öyle hissediyorsan...12 adamda 500 bin hissettim birdentüm kırmızılar yan yana malumS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?