Ben dağıtmıyorum robot otomatik dağıtıyorSende her tarafıma dağıtmışın bol sıfırlarııı![]()
![]()
![]()
![]()
Manisada yaşayınca Sardesi bilmek gerekir.Tarih bilgisi de var, yoksa tarihçi misin sen?![]()
400 TL de bu hız ne Dosi gitmek zorundasın galiba20 @Gerekli24 diyorum. Son kararım @xdragxx
Robot bile işini biliyor
Bizide dinlemiyor ki yahuuuuuuuu![]()
1 kutu mu kaldı. Dur az düşüneyim400 TL de bu hız ne Dosi gitmek zorundasın galiba
Teklif öncesi son kutu hadi 1 mavi daha açalım.
Diğer ilk çağ uygarlıklarını da biliyorsun.Manisada yaşayınca Sardesi bilmek gerekir.
Bugün kendi yolundan gitmek istemiş Zeynepcim o zaman.Veteranı aç dedim dinlemedi başına ondan bunlar geldi
Herkes bir şey dedi çünkü. Veteran da baş yakıyorVeteranı aç dedim dinlemedi başına ondan bunlar geldi
Aynen son 1 kutumuz kaldı bugün1 kutu mu kaldı. Dur az düşüneyim![]()
Antik Çağdan arkadaşım var bile...ahamdaaa şuan ona yazıyorummmDiğer ilk çağ uygarlıklarını da biliyorsun.![]()
Buralarda yok ama cidden baş yakan bir yarışmacımız olduğu doğru. Ama arada sırada da mutlu etmiyor değilHerkes bir şey dedi çünkü. Veteran da baş yakıyor@Veteran
Tablo daha iyi amaAynen son 1 kutumuz kaldı bugünİkinci turda kötü gittik ama belli de olmaz tabii...
Açarsın belki belki de açacak durumun yok göreceğissss.Şu 1 TL açmadan içim rahat etmeyecek![]()
Aynen çok karamsar değil tabii.Tablo daha iyi ama2 tane 500 bin var.
Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüüBugün kendi yolundan gitmek istemiş Zeynepcim o zaman.
12 adamda 500 bin hissettim birdenAçarsın belki belki de açacak durumun yok göreceğissss.
------
Aynen çok karamsar değil tabii.
Halimde ne var?Bende şunu düşünüyorum @cehennet (mazlum) onun ahını aldı @Dosi snrm ondan bu hallere düştüü@xdragxx @Cervantes @Tolstoyevski @Turkuazz @eskici @BARON男爵 @seyfullXh
Son 2'ye bırak o zaman öyle hissediyorsan...12 adamda 500 bin hissettim birdentüm kırmızılar yan yana malum
S