Doğan hakkında yorum yapmama gerek yok sanırımAcaba @Doğan mı desem![]()
Doğan hakkında yorum yapmama gerek yok sanırımAcaba @Doğan mı desem![]()
biliyorum ama dışarıda acil işim çıktı o açıdan mobilden de İnternet yoktu mesaj bakamadım 19 da biliyordumBen sana sık sık Twitter'a bak demiştim![]()
Gene iyi 100bin varmış kutunda..Lidyalara sürttün herhalde...ben direk Sardesden geliyorumAntik Çağ iyidir, düşünen adamlar vardır. Yeter ki yontma taş devrinden kalma adam olmayayım.![]()
Ve bide 13 numara riskliDoğan hakkında yorum yapmama gerek yok sanırım![]()
Yarın eşlik edersin umarımbiliyorum ama dışarıda acil işim çıktı o açıdan mobilden de İnternet yoktu mesaj bakamadım 19 da biliyordum![]()
Beni açtınız mı siz@Mircan Saye yaktın beni Mircan. @Cervantes 'e beni yakar demiştim. Gitti 250 bin. @slhttnmtl
------
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızı
Sen bilirsin sevgili DosiVe bide 13 numara riskliama dur 14 ve 15 kırmızı çıktı. Bu mantıkta yanlış ama bilemedim
------
Yarın eşlik edersin umarım
Açmaz olsaydıkBeni açtınız mı siz![]()
250 bin açtın :/Beni açtınız mı siz![]()
Aç aç Doğan son kararımSen bilirsin sevgili DosiDediğin gibi kutuların nasıl değer aldığını biliyorsun zaten
------
Açmaz olsaydık![]()
Dedim bile
O bendim demek, noluyor be bana250 bin açtın :/
AçmaaaaaaAç aç Doğan son kararım
------
Dedim bile![]()
Çoook yakın kutulardan gidiyorsun uzaklaş dedim... Doğan hakkında yorum yapmama gerek yok dedim ama gittin yine Doğan dedin...Aç aç Doğan son kararım
------
Dedim bile![]()
Son kararım denince iş işten geçiyorAçmaaaaaa
Niye harika attınÇoook yakın kutulardan gidiyorsun uzaklaş dedim... Doğan hakkında yorum yapmama gerek yok dedim ama gittin yine Doğan dedin...
200.000 TL vardı kutuda bu tur çok kötüyüz çoooook. Teklife 2 kutu kaldı..
Bizide dinlemiyor ki yahuuuuuuuuÇoook yakın kutulardan gidiyorsun uzaklaş dedim... Doğan hakkında yorum yapmama gerek yok dedim ama gittin yine Doğan dedin...
200.000 TL vardı kutuda bu tur çok kötüyüz çoooook. Teklife 2 kutu kaldı..
Öyle maalesef...Bizide dinlemiyor ki yahuuuuuuuu![]()
Tarih bilgisi de var, yoksa tarihçi misin sen?Gene iyi 100bin varmış kutunda..Lidyalara sürttün herhalde...ben direk Sardesden geliyorum![]()
![]()
![]()
Bu kutu öncesi son tepkimdiSon kararım denince iş işten geçiyor
------
Niye harika attın![]()
Sende her tarafıma dağıtmışın bol sıfırlarıııÖyle maalesef...