Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
100.000 TL
Kötü gitmeye başlıyoruz Dosi dikkat et... Teklif öncesi son 4 kutu...
Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
Yok ben 250 bin çıkmasına dedim onuŞaka şaka gıcık kapmadım hadi güzel bir kutu açYok mu bugün yakın hissettiğin biri pozitif enerjiyle açalım
![]()
Bu sefer büyük hissediyorum 🤣Kutunda ne hissediyorsun?
Aç madem, sen bilirsin. Belki şansın güler.Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
Yarışma sonu sen 😭😭😭😭😭Şuan yine modum düştü
Herkes yüksek hissediyor bugün.Yok ben 250 bin çıkmasına dedim onu
Yarışmacımızın işi çıktığı için erkene almak durumunda kaldıkyarışma 19 da değilmiydi ya
@Dosi soğukkanlılığını korumalısın...100.000 TL
Kötü gitmeye başlıyoruz Dosi dikkat et... Teklif öncesi son 4 kutu...
Bundan sonra @Veteran ' ı açabilirsinBen Angelica diyorum. O da mavi çıkarsa veya küçük sarı kutuma olan inancım artacak @xdragxx @Tolstoyevski son kararım
Ben sana sık sık Twitter'a bak demiştimyarışma 19 da değilmiydi ya
300 TL vardı. Bakalım mantığın doğru mu yoksa söylediğin tüm kutular mavi mi?Ben Angelica diyorum. O da mavi çıkarsa veya küçük sarı kutuma olan inancım artacak @xdragxx @Tolstoyevski son kararım
kutu sayılarına bakınca şaşırdımYarışmacımızın işi çıktığı için erkene almak durumunda kaldık![]()
@cehennet ah etti gitmeden önce umarım tutmaz onun ahı @Cervantes @Tolstoyevski @Dosi @BARON男爵 @seyfullXh @eskici300 TL vardı. Bakalım mantığın doğru mu yoksa söylediğin tüm kutular mavi mi?
Teklif öncesi son 3 kutuya gidiyoruz.
Antik Çağ iyidir, düşünen adamlar vardır. Yeter ki yontma taş devrinden kalma adam olmayayım.