Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
100.000 TL
Kötü gitmeye başlıyoruz Dosi dikkat et... Teklif öncesi son 4 kutu...
Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
Yok ben 250 bin çıkmasına dedim onuŞaka şaka gıcık kapmadım hadi güzel bir kutu aç Yok mu bugün yakın hissettiğin biri pozitif enerjiyle açalım
Bu sefer büyük hissediyorum 🤣Kutunda ne hissediyorsun?
Aç madem, sen bilirsin. Belki şansın güler.Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararım
Yarışma sonu sen 😭😭😭😭😭Şuan yine modum düştü
Herkes yüksek hissediyor bugün. Kutu önerisi istersen @12.Adam 'ı aç derim. O kendi yokken çok yakmıyor, olunca yakıyor.Yok ben 250 bin çıkmasına dedim onu
Yarışmacımızın işi çıktığı için erkene almak durumunda kaldıkyarışma 19 da değilmiydi ya
@Dosi soğukkanlılığını korumalısın...100.000 TL
Kötü gitmeye başlıyoruz Dosi dikkat et... Teklif öncesi son 4 kutu...
Bundan sonra @Veteran ' ı açabilirsinBen Angelica diyorum. O da mavi çıkarsa veya küçük sarı kutuma olan inancım artacak @xdragxx @Tolstoyevski son kararım
Ben sana sık sık Twitter'a bak demiştimyarışma 19 da değilmiydi ya
300 TL vardı. Bakalım mantığın doğru mu yoksa söylediğin tüm kutular mavi mi?Ben Angelica diyorum. O da mavi çıkarsa veya küçük sarı kutuma olan inancım artacak @xdragxx @Tolstoyevski son kararım
kutu sayılarına bakınca şaşırdımYarışmacımızın işi çıktığı için erkene almak durumunda kaldık
@cehennet ah etti gitmeden önce umarım tutmaz onun ahı @Cervantes @Tolstoyevski @Dosi @BARON男爵 @seyfullXh @eskici300 TL vardı. Bakalım mantığın doğru mu yoksa söylediğin tüm kutular mavi mi?
Teklif öncesi son 3 kutuya gidiyoruz.
Antik Çağ iyidir, düşünen adamlar vardır. Yeter ki yontma taş devrinden kalma adam olmayayım.Bir yanımda 100 bin Gene bu antik çağdan kalma adam @Araf
Diğer taraftda 2 tl...