Ben de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.7de bile gelmedin 😡
Kutunda ne hissediyorsun? İlk sayfaya bak
Ben de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.7de bile gelmedin 😡
Kutunda ne hissediyorsun? İlk sayfaya bak
Moral bozmayalım ama 250.000 TL vardı...Son kararım
Mavi dediği kutuyu sona bırakmak mı? İşte taktik diye buna denir.Öneri alacam dedim açacam demedim
Bugüne özel geldinBen de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.
Ve bitirdi seni... Moraller ne durumda Mikasa hanım...Bugüne özel geldin
dışarıdaydım yetiştim
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızıFake atmayı seven biri olduğumu hep unutuyorsun..
Ben kendimden başka kimseyi yakmayı beceremem ki.@Mircan Saye yaktın beni Mircan. @Cervantes 'e beni yakar demiştim. Gitti 250 bin. @slhttnmtl
------
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızı
Mircan tüm hakkını o gün kullandı zaten@Mircan Saye yaktın beni Mircan. @Cervantes 'e beni yakar demiştim. Gitti 250 bin. @slhttnmtl
------
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızı
Ben bol bol öneriririm sanaÖneri alacam dedim açacam demedim
Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararımBen de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.
Valla 10tl ile gezmekten iyidir yani6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yok onların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
Şaka şaka gıcık kapmadım hadi güzel bir kutu aç Yok mu bugün yakın hissettiğin biri pozitif enerjiyle açalımŞuan yine modum düştü
Kutunda ne hissediyorsun?Valla 10tl ile gezmekten iyidir yani