Ben de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.7de bile gelmedin 😡
Kutunda ne hissediyorsun? İlk sayfaya bak
Ben de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.7de bile gelmedin 😡
Kutunda ne hissediyorsun? İlk sayfaya bak
Moral bozmayalım ama 250.000 TL vardı...Son kararım
Mavi dediği kutuyu sona bırakmak mı? İşte taktik diye buna denir.Öneri alacam dedim açacam demedim![]()
Bugüne özel geldinBen de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.![]()
Ve bitirdi seni... Moraller ne durumda Mikasa hanım...Bugüne özel geldin
dışarıdaydım yetiştim
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızıFake atmayı seven biri olduğumu hep unutuyorsun..
Ben kendimden başka kimseyi yakmayı beceremem ki.@Mircan Saye yaktın beni Mircan. @Cervantes 'e beni yakar demiştim. Gitti 250 bin. @slhttnmtl
------
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızı
Mircan tüm hakkını o gün kullandı zaten@Mircan Saye yaktın beni Mircan. @Cervantes 'e beni yakar demiştim. Gitti 250 bin. @slhttnmtl
------
Fake değildi ama. İşte gitmiş kırmızı
Ben bol bol öneriririm sanaÖneri alacam dedim açacam demedim![]()
Yok bence yüksek değil. @xdragxx @Tolstoyevski Arafı açın son kararımBen de varmışım, onu da görmedim. Yüksek hissediyorum, açma derim.![]()
Valla 10tl ile gezmekten iyidir yani6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yokonların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
![]()
Şaka şaka gıcık kapmadım hadi güzel bir kutu açŞuan yine modum düştü
Kutunda ne hissediyorsun?Valla 10tl ile gezmekten iyidir yani