- Reaksiyon puanı
- 114,092
- Puanı
- 1,060
İşte şimdi tam olduDüzenledim şimdi tekrar bak
------
Yine kandınE bende diyom ki üzülürsen bana söyle söylemeyiz öyle şeyler
İşte şimdi tam olduDüzenledim şimdi tekrar bak
Yine kandınE bende diyom ki üzülürsen bana söyle söylemeyiz öyle şeyler
MDMDNKDKSKFKZMZKX ya beni iş yerinde görüceksiniz siz adamın biri gelmiş ağlıyo adamı gördüm bende ağlamaya başladımİşte şimdi tam oldu
------
Yine kandım
Yok yok her şey olması gerektiği gibiydi, Zey de doğru anladı ve ben bilerek ortalığı karıştırdım...Alıntı yapılan mesajda parantez içi yok
Gerçekten üzüyor ama neyse.
Deyimi yanlış yazmışsın benle alakası yok dimi @MEnes
E bende diyom ki üzülürsen bana söyle söylemeyiz öyle şeyler
Yeter artık bu kadar iyi tanıma beni...Bence seninkide kelime oyunuydu. Senin mesajdan da çok zevk aldığın algısı varişte öyle anlayınca atmayacaktı. Kendin kaşındın
2016-2021, olsun okadarcıkYeter artık bu kadar iyi tanıma beni...
Di mi di mi, o kadarcık da olsun tabiii...2016-2021, olsun okadarcık
Ben boşuna demiyorum şeytan diye
İşte biraz ince düşünmek lazım, çünkü bu karşı cins böyle şeyleri çok iyi kullanır...
MDMDNKDKSKFKZMZKX ya beni iş yerinde görüceksiniz siz adamın biri gelmiş ağlıyo adamı gördüm bende ağlamaya başladım
🦀 burcuyum ben de duygusallık var yaKıyamam yaa. Duygusal kelebek seniBalık burcu falan mısın sen. Aslında Yengeç erkeği de duygusal oluyor.
Neyse @kerem şarkılar yollamış. Hadi dinleyip puan verelim
Hadi ordan, sana karşı böyle hareketlerim olmadı. Ben yaptığın hareketleri yüzüne vuruyorum geneldeİşte biraz ince düşünmek lazım, çünkü bu karşı cins böyle şeyleri çok iyi kullanır...Mesela Zey yıllar yılı bana çok kullandı bunu ama ben oyunlara çok nadir gelmişimdir... Ama kıyamadığım da çok olmuştur... Gerçi onun da bana kıyamadığı çok olmuştur...@Dosi
Böyle olmasa bile Tripsi moduna girdiğin çok oldu... Olmadı mı ha hadi söyle olmadı mı...Hadi ordan, sana karşı böyle hareketlerim olmadı. Ben yaptığın hareketleri yüzüne vuruyorum genelde@EmreCan
Ama kıymadığımız doğrudur
Paramı kimseye yedirmemYarışmacı olacağını duyduğu an kazanacağın paraya göz dikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?