Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

@Dosi @MEnes @cehennet okuyabilirsiniz düzenledim :A
------

Ya kanıyosam da kanmam gayet normal vicdan yapıyom herşeye :D
İşte biraz ince düşünmek lazım, çünkü bu karşı cins böyle şeyleri çok iyi kullanır... :A Mesela Zey yıllar yılı bana çok kullandı bunu ama ben oyunlara çok nadir gelmişimdir... Ama kıyamadığım da çok olmuştur... Gerçi onun da bana kıyamadığı çok olmuştur... :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and EmreCan
MDMDNKDKSKFKZMZKX ya beni iş yerinde görüceksiniz siz adamın biri gelmiş ağlıyo adamı gördüm bende ağlamaya başladım
Lmao Lol GIF

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
İşte biraz ince düşünmek lazım, çünkü bu karşı cins böyle şeyleri çok iyi kullanır... :A Mesela Zey yıllar yılı bana çok kullandı bunu ama ben oyunlara çok nadir gelmişimdir... Ama kıyamadığım da çok olmuştur... Gerçi onun da bana kıyamadığı çok olmuştur... :A @Dosi
@Dosi de yılların şeytanıymış

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Hadi ordan, sana karşı böyle hareketlerim olmadı. Ben yaptığın hareketleri yüzüne vuruyorum genelde :A @EmreCan
Ama kıymadığımız doğrudur :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and EmreCan