Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Özür dilerim :( Ama en azından yalan söylemedim o yönden düşün

Tamam yaa değiştiriyorum. Sadece 1 kişi beğendi kullanıcı adımı. Uyuz duruyor kullanıcı adım galiba. Kendimi kötü hissediyorum sonra konuşuruz.:(

Her şeyden felsefe çıkarabilirim ama her şeyden... :A @Dosi iyi bilir.. :A

Yoruyorsundur sen insanı kesin.:A
------

Dur be, @cehennet dün @Cervantes 'e arada üzülüyor gibi yapıp aradan sıyrılmaya çalışıyorum. Bu benim taktiğim demişti :A

Hiç bilmediğim şeyler. Ne biçim lakırtı onlar😱

Tamam yaa değiştiriyorum. Sadece 1 kişi beğendi kullanıcı adımı. Uyuz duruyor kullanıcı adım galiba. Kendimi kötü hissediyorum sonra konuşuruz.:(

Yoruyorsundur sen insanı kesin.:A
------

Hic bilmediğim şeyler. Ne bicim lakırtı onlar😱
Ohoo hem de ne yorarım... Fazlasıyla sinir bozucu ve gıcık olabilirim ve bunların hepsini bilinçli yaparım... :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
  • Güldürdün
Reactions: MEnes
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and cehennet
İyi bende @EmreCan gibi kanıt ile geleyim :A

@MEnes

Her zaman o anlama geliyor demek değil ama bu. Bazen gerçekten üzülebiliyorum :( @EmreCan @MEnes
Hem şuan kaçmam gereken bir an yok. O zaman kaçmam gerekliydi.:A
Dislike mı... Bak işte onu yaparsan yok olurum... Bir zamanlar hiiiç dislike almamış tertemiz püripak bir insandım... En çok dissi beni en çok anlayan @Dosi attı bana... Heey gidi hey... :A

Diss yemek @MEnes 'in en sevdiğinden. Acayip kanı kaynar :A

Morali düşsün diye disslike atarim dedim ondan bile zevk alıyor. Cinsine denk geldik yine :A

Her zaman o anlama geliyor demek değil ama bu. Bazen gerçekten üzülebiliyorum :( @EmreCan @MEnes

Morali düşsün diye disslike atarim dedim ondan bile zevk alıyor. Cinsine denk geldik yine :A
Mesajı tam anlamamışsın ve ben ve @MEnes tamda olunması gerektiği gibi yazmışız. Kafa karıştırmada başarılı olmuşuz :A
------

Dediklerim seni üzüyorsa söyleyebilirsin bana
Yahu daha oyun oynuyor kanma :A

Diss yemek @MEnes 'in en sevdiğinden. Acayip kanı kaynar :A
------

Yakında part 2 yapacağım sana :A

Yanlış kelimelerle ortalığı karıştırmak istiyorsun demek Zey... Kanı kaynar değil kanı donar olacaktı o... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and cehennet
IMG_20210719_124541.jpg

Buda bir duygu sömürüsüydü @cehennet @BARON男爵 @MEnes @Cervantes @Dosi @Doğan @Angelica

Yanlış kelimelerle ortalığı karıştırmak istiyorsun demek Zey... Kanı kaynar değil kanı donar olacaktı o... :A
Bence seninkide kelime oyunuydu. Senin mesajdan da çok zevk aldığın algısı var :A :A işte öyle anlayınca atmayacaktı. Kendin kaşındın :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi