5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yokonların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
![]()
5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yokonların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
![]()
Sabırsız gibisiniz de bir tık![]()
@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyızKonuk sunucudan daha hızlı çıktı yarışmacı adayımız![]()
![]()
O zaman gelmemeleri için dua zinciri başlatıyorum.6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yokonların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
![]()
@MEnes gelecekti gelemedi.5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?
Kutu numaran hakkında aklından geçen bir sayı var mı peki Mikasa hanım@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyız![]()
Maşallah aklına gelmeyen kutu yok neyse seni seçiminle baş başa bırakalım
Yaşlandım ben artık, hızım da düştü.@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyız![]()
MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerinYaşlandım ben artık, hızım da düştü.![]()
Zaten geriye saymadığın 3-5 kutu kaldı.Yok artık numaralı 6 ve 8 miş yani
1
5
6
7
8illa biri 500 bindir belki
------
MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerin![]()
Evet.MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerin![]()
Yok bir benden dolayı.Zaten geriye saymadığın 3-5 kutu kaldı.![]()
Tarih mi korku mu seç o zamanYok bir benden dolayı.
6 ve 8 hep düşük ve korkunun üstüne gideyim dedim5 ve 7 de tarih olarak hayatımda bazı yerlere sahip sayılar diyelim
![]()
Bugün bence büyük ters köşeler vardır kutularda. İçimden bir ses öyle diyor.Yok bir benden dolayı.
6 ve 8 hep düşük ve korkunun üstüne gideyim dedim5 ve 7 de tarih olarak hayatımda bazı yerlere sahip sayılar diyelim
![]()
Tamam kararımı verdim gibi.Tarih mi korku mu seç o zaman![]()
5 numara senin ne hissediyorsun?Ne var ne istiyorsun...![]()
Enes'i ilk kez yarışma saatinde bu konuda görüyorum.Ne var ne istiyorsun...![]()
Hmmm 1 5 7 8 arasında mı kaldın... Biraz bu konu üzerine ruhen hislenmem lazım...5 numara senin ne hissediyorsun?![]()
Ben de kendimi ilk kez bu konuda görüyorum değişik bir ortam imiş.Enes'i ilk kez yarışma saatinde bu konuda görüyorum.![]()