5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yok onların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yok onların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
Sabırsız gibisiniz de bir tık
@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyızKonuk sunucudan daha hızlı çıktı yarışmacı adayımız
O zaman gelmemeleri için dua zinciri başlatıyorum.6buçukta sanıpta o saatte gelmeyenleri not edeceğim onlara para yok onların payını @Cervantes 'e @seyfullXh ve @EmreCan 'a vereceğim
@MEnes gelecekti gelemedi.5 ve 7 numaralı kutulara yakın gibiydin hala öyle misin?
Kutu numaran hakkında aklından geçen bir sayı var mı peki Mikasa hanım@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyız
Maşallah aklına gelmeyen kutu yok neyse seni seçiminle baş başa bırakalım
Yaşlandım ben artık, hızım da düştü.@Emre Ozansoy kadar hızlı olmasakta bizde hızlıyız
MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerinYaşlandım ben artık, hızım da düştü.
Zaten geriye saymadığın 3-5 kutu kaldı.Yok artık numaralı 6 ve 8 miş yani
1
5
6
7
8 illa biri 500 bindir belki
------
MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerin
Evet. En az 10 yaş daha yaşlanmış olacağım pazartesi gecesi.MS seni daha da yaşlandırır. Bu iyi günlerin
Yok bir benden dolayı.Zaten geriye saymadığın 3-5 kutu kaldı.
Tarih mi korku mu seç o zamanYok bir benden dolayı.
6 ve 8 hep düşük ve korkunun üstüne gideyim dedim 5 ve 7 de tarih olarak hayatımda bazı yerlere sahip sayılar diyelim
Bugün bence büyük ters köşeler vardır kutularda. İçimden bir ses öyle diyor.Yok bir benden dolayı.
6 ve 8 hep düşük ve korkunun üstüne gideyim dedim 5 ve 7 de tarih olarak hayatımda bazı yerlere sahip sayılar diyelim
Tamam kararımı verdim gibi.Tarih mi korku mu seç o zaman
5 numara senin ne hissediyorsun?Ne var ne istiyorsun...
@Tolstoyevski alalım kararı o zaman ve kutu açmaya başlayalımTamam kararımı verdim gibi.
Enes'i ilk kez yarışma saatinde bu konuda görüyorum.Ne var ne istiyorsun...
Hmmm 1 5 7 8 arasında mı kaldın... Biraz bu konu üzerine ruhen hislenmem lazım...5 numara senin ne hissediyorsun?
Ben de kendimi ilk kez bu konuda görüyorum değişik bir ortam imiş.Enes'i ilk kez yarışma saatinde bu konuda görüyorum.