Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda :A

Yakın beni, yakayım sizi :A @Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim :A

Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
başarılar :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Orda da mı halı saha maçı ayarladın 😱 yoksa döndün mü :A
Pazar erken olabilir. Sende başlıkta öğrenirsin miktarı (1 TL kazandı)
Yok buradayım hala ve evet burada da oynayacak ekip var. Buradaki ikinci maçımı oynadım hatta dün.. :A
------

Daha kolay durumlara atmak:A

Renkleriniz aynı denk geliyor. @MEnes 'e de gitti:A
Benim ne suçum vardı arkadaş... Orada sanat konuşmuşuz diss yemişiz... :A

Harika atıyorum işte neden durmuyorsun hala
İyi iyi tamam ateşkes edelim o halde daha fazla "kalp" yarası almadan :A

Keyifli bir savaş oldu ve büyük ölçüde hedefime ulaştım gibi gibi... Ama halen tetikteyim, hiç beklemediğim bir günün hiç beklemediğim bir vaktinde ansızın intikamını alabilecek potansiyele sahipsin gibi sezdim... Korku ayakta tutar...

İyi iyi tamam ateşkes edelim o halde daha fazla "kalp" yarası almadan :A

Keyifli bir savaş oldu ve büyük ölçüde hedefime ulaştım gibi gibi... Ama halen tetikteyim, hiç beklemediğim bir günün hiç beklemediğim bir vaktinde ansızın intikamını alabilecek potansiyele sahipsin gibi sezdim... Korku ayakta tutar...

Belki bir gün yada gece.

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
@serhatt yarışınca en parlakları seçeriz :A
Bu akşamın ünlüsü de Akın olsun. :A @cehennet

E7DscQ2WUA0_z73.jpg

Saat 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
@MEnes :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes