Ben sözü aldım. Kazandığı paranın %10 'u benim.
Ben sözü aldım. Kazandığı paranın %10 'u benim.
Kız ne ekmek eldeni, keyfimden mi tam katılım göstermiyorum sanıyorsun?? 😱Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündüne yapayım halk benim yarışmamı istedi @Cervantes
Bu hafta yoğun bir haftam olmasına rağmen ayarlamaya çalışıyorum. Sizin gibi ekmek elden su gölden yaşamıyorumev işi yemekler, dışarda işler bir yere giderken araba sürme vs vs herşey bana bakıyor
Aaa napiyim be sizin gibi dertsiz tasasız değilim ben başımda bin türlü iş var her saniye aktif olamıyorum.@serhatt kutusunu açıp kayboluyor sonrasında zaten, o yüzden saat çokta fark etmez.
Elimde olsa 16 30 başlarımBir karar versen mi artık
Peki ben keyfimden mi saat değiştiriyorum 😡Kız ne ekmek eldeni, keyfimden mi tam katılım göstermiyorum sanıyorsun?? 😱
------
Aaa napiyim be sizin gibi dertsiz tasasız değilim ben başımda bin türlü iş var her saniye aktif olamıyorum.
İşte tam olarak bu 👆Aaa napiyim be sizin gibi dertsiz tasasız değilim ben başımda bin türlü iş var her saniye aktif olamıyorum.
Ben sana bir şey demedim ki.Elimde olsa 16 30 başlarım@xdragxx gelsede 18.00 başlasam
------
Peki ben keyfimden mi saat değiştiriyorum 😡
------
İşte tam olarak bu 👆
FeMir fotoları gelmezse burnundan getiririm.
Senden Feriha olmaz. Olsa olsa Cennet Mahallesi Pembe olur.Ferihayı napıcaz. Ferih yerine biz varız işte
Bak @Cervantes ne doğru söylemiş, Hazal'dan başka kimsedem Feriha olmaz.Ferihayı napıcaz. Ferih yerine biz varız işte
Senden Feriha olmaz. Olsa olsa Cennet Mahallesi Pembe olur.
Bak @Cervantes ne doğru söylemiş, Hazal'dan başka kimsedem Feriha olmaz.
Yok ya bana sürpriz yapmış , çok eğlenceli de oldu. Birlikte yarışmak keyifliydi.🙂@Mircan Saye 'yi tehditle partner yapmıştı zaten
Yalancı kapıcı kızı diye küçümsediğin kız ölmese Feriha SARRAFOĞLU olacaktı.Sana fikrini soran oldu mu?
Yalancı bir kapıcı kızı olamam zaten.
Kendini Hazal Kaya ile kıyaslarken @cehennetSana fikrini soran oldu mu?
Yalancı bir kapıcı kızı olamam zaten.
Evet ödeştik tabii ki. Keyfimi yerine getirdi 20.000Yok ya bana sürpriz yapmış , çok eğlenceli de oldu. Birlikte yarışmak keyifliydi.🙂
@Cervantes keşke sana da kutu önerisindr bulunsaydım.(Kutu önerisinde bulunmadığım için sana 20.000 vererek ödeşmişizdir ama )🙂
Yalancı kapıcı kızı diye küçümsediğin kız ölmese Feriha SARRAFOĞLU olacaktı.Cansu da her günlerini ağlayarak senle beraber günlüğüne yazardı.
Harika ilk mesaja yanlış anlaşılmasın. Herkesin bir ruh ikizi vardır ve Emir Sarrafoğlu'nun ruh ikizi de Fakir kapıcı Rıza ve Zehra'nın kızı, hırsız Mehmet'in kardeşi, saf Ömer'in ablası (umarım adını doğru yazdım) kaynaşık Sanem Hanım'ın sahte kızı, Etiler'deki lüks apartmanın çiçeği Feriha'ydı.Kısmet diğer kızaymış. Emir ile daha çok yarıştılar zaten.Cansu çok toksit bir karakterdi. Hic bahsetme bile.
Harika ilk mesaja yanlış anlaşılmasın. Herkesin bir ruh ikizi vardır ve Emir Sarrafoğlu'nun ruh ikizi de Fakir kapıcı Rıza ve Zehra'nın kızı, hırsız Mehmet'in kardeşi, saf Ömer'in ablası (umarım adını doğru yazdım) kaynaşık Sanem Hanım'ın sahte kızı, Etiler'deki lüks apartmanın çiçeği Feriha'ydı.
Cansu sevmeyen biri daha.
En son izlediğimde Seher ve halası, Feriha'ların evine gitti, Gülsüm ve halası da başka bir apartmana taşınıyorlardı kapıcılık için.Tekrarlarını izliyor musun? Gecen gün TeVe2'de görmüştüm.
Cansuyu sahneleri en keyifli sahneler ama. Deliriyor falan ama heyecan katıyor diziye. Sarışını hic sevmezdim. Dizide tek sevdiğim Seher ve Emir olabilir. Tabi kaptanda iyiydi. Sanemcimide severim
En son izlediğimde Seher ve halası, Feriha'ların evine gitti, Gülsüm ve halası da başka bir apartmana taşınıyorlardı kapıcılık için.
Sınav günü pijamalarıyla dışarıya çıktığı sahne harikaydı.
Bende tek Feriha'yı seviyorum.
Benim kutuyu al ve kutuna git, 500 bin var benim kutudaSaat 6.30- 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir@Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-Araf
15- The_Erinch
16- EmreCan
17-Veteran
18- SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵
@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
18.00, 17.45 hepsi uyar bana.Elimde olsa 16 30 başlarım@xdragxx gelsede 18.00 başlasam
------
Peki ben keyfimden mi saat değiştiriyorum 😡
------
İşte tam olarak bu 👆
Evde olmayacağım üzgünüm@Turkuazz @serhatt @MEnes @MasacRE
@EmreCan @seyfullXh @Özgür yarın sıra geliyor bana. Olun burda
Yakın beni, yakayım sizi@Mircan Saye dün formundaydı. Onu dinlerim
Ben varım yetmez miÜnlü konuk yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?