Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Sen bize iş çıkarmıştın. En yorucu gün ogündü :A ne yapayım halk benim yarışmamı istedi @Cervantes
Bu hafta yoğun bir haftam olmasına rağmen ayarlamaya çalışıyorum. Sizin gibi ekmek elden su gölden yaşamıyorum :A ev işi yemekler, dışarda işler bir yere giderken araba sürme vs vs herşey bana bakıyor :A
Kız ne ekmek eldeni, keyfimden mi tam katılım göstermiyorum sanıyorsun?? 😱
------

@serhatt kutusunu açıp kayboluyor sonrasında zaten, o yüzden saat çokta fark etmez. :A
Aaa napiyim be sizin gibi dertsiz tasasız değilim ben başımda bin türlü iş var her saniye aktif olamıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Bir karar versen mi artık :A
Elimde olsa 16 30 başlarım :A @xdragxx gelsede 18.00 başlasam :A
------

Kız ne ekmek eldeni, keyfimden mi tam katılım göstermiyorum sanıyorsun?? 😱
------

Aaa napiyim be sizin gibi dertsiz tasasız değilim ben başımda bin türlü iş var her saniye aktif olamıyorum. :A
Peki ben keyfimden mi saat değiştiriyorum 😡
------

İşte tam olarak bu 👆

Sana fikrini soran oldu mu?

Yalancı bir kapıcı kızı olamam zaten.:A
Kendini Hazal Kaya ile kıyaslarken @cehennet :A
images (29).jpeg

@slhttnmtl
------

Yok ya bana sürpriz yapmış , çok eğlenceli de oldu. Birlikte yarışmak keyifliydi.🙂

@Cervantes keşke sana da kutu önerisindr bulunsaydım.(Kutu önerisinde bulunmadığım için sana 20.000 vererek ödeşmişizdir ama )🙂
Evet ödeştik tabii ki. Keyfimi yerine getirdi 20.000 :A

Kısmet diğer kızaymış. Emir ile daha çok yarıştılar zaten.:A Cansu çok toksit bir karakterdi. Hic bahsetme bile.:(
Harika ilk mesaja yanlış anlaşılmasın. Herkesin bir ruh ikizi vardır ve Emir Sarrafoğlu'nun ruh ikizi de Fakir kapıcı Rıza ve Zehra'nın kızı, hırsız Mehmet'in kardeşi, saf Ömer'in ablası (umarım adını doğru yazdım) kaynaşık Sanem Hanım'ın sahte kızı, Etiler'deki lüks apartmanın çiçeği Feriha'ydı. :bhr:

Cansu sevmeyen biri daha. :Z

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Harika ilk mesaja yanlış anlaşılmasın. Herkesin bir ruh ikizi vardır ve Emir Sarrafoğlu'nun ruh ikizi de Fakir kapıcı Rıza ve Zehra'nın kızı, hırsız Mehmet'in kardeşi, saf Ömer'in ablası (umarım adını doğru yazdım) kaynaşık Sanem Hanım'ın sahte kızı, Etiler'deki lüks apartmanın çiçeği Feriha'ydı. :bhr:

Cansu sevmeyen biri daha. :Z

Tekrarlarını izliyor musun? Gecen gün TeVe2'de görmüştüm.:A
Cansuyu sahneleri en keyifli sahneler ama. Deliriyor falan ama heyecan katıyor diziye. Sarışını hic sevmezdim. Dizide tek sevdiğim Seher ve Emir olabilir. Tabi kaptanda iyiydi. Sanemcimide severim:A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Tekrarlarını izliyor musun? Gecen gün TeVe2'de görmüştüm.:A
Cansuyu sahneleri en keyifli sahneler ama. Deliriyor falan ama heyecan katıyor diziye. Sarışını hic sevmezdim. Dizide tek sevdiğim Seher ve Emir olabilir. Tabi kaptanda iyiydi. Sanemcimide severim:A
En son izlediğimde Seher ve halası, Feriha'ların evine gitti, Gülsüm ve halası da başka bir apartmana taşınıyorlardı kapıcılık için. :A

Sınav günü pijamalarıyla dışarıya çıktığı sahne harikaydı. :A

Bende tek Feriha'yı seviyorum. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: cehennet
En son izlediğimde Seher ve halası, Feriha'ların evine gitti, Gülsüm ve halası da başka bir apartmana taşınıyorlardı kapıcılık için. :A

Sınav günü pijamalarıyla dışarıya çıktığı sahne harikaydı. :A

Bende tek Feriha'yı seviyorum. :bhr:

Bende en son izlediğimde Feriha kendini Emire teslim ediyordu o berbat geceliğiyle:A (Kiyafet yine çok rezil.:A )

images (1) (1).jpeg

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Saat 6.30- 7'de program başlayacak. Part 1 olarak ilk 8 kutu, sonrada 7 kutu açarak 2. Teklif sonrası bugün sonlanıp yarın geri kalanı yapılacak. Gelmeyenler olacaksa kutu açanlarda edit yapılabilir :A @Yakamoz-Asi 'yi yazmıştım ama o gelmez gibi. Değiştirdim :A
Bu akşam kutu açacak isimler :
Not: yarışma başlarken birinizin kutusunu alacağım direk. Burda sizin fikrinizi alırım. Önden belirli kutum olmayacak yani.
1-Cervantes
2-serhatt
3- eskici
4- Turkuazz
5-MEnes
6-Angelica
7-Alos
8-bazinga
9- Özgür
10-mrt-06
11-slhtnmtl
12-12.adam
13-Doğan
14-
Araf
15- The_Erinch
16-
EmreCan
17-Veteran
18-
SeyfullXh
19-Aserat
20-Gerekli24
21-Emre Ozansoy
22- denizz19
23-cehennet
24- BARON男爵

@xdragxx @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @bazinga @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Veteran @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Cervantes @Turkuazz @Araf @The_Erinch @serhatt @Ahmed
Benim kutuyu al ve kutuna git, 500 bin var benim kutuda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi