Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 4. Hafta - Bayram Özel Haftası 🍒

Ben her türlü buradayım zaten.
Benim kutumu bir başkasına verebilirsin. İzleyici olarak fikirlerimle destek olmaya çalışırım.

------

Bence 500.000 kutu sayisini düşürelim. Zorlayalım seni
@Dosi @xdragxx
Madem çok istiyorsun sen yarışırken düşürsünler.

@Dosi bizlere o kadar yardım etti, karşılığı bu mu olacaktı?
Hem aldığı parayı bize dağıtacak, kalanını da bizlere harcıyorlar zaten.

Ben zorlayıp yarışmayı eğlenceli kılmak için demiştim. Zor olanı başarmak daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.

Hem 500 yerine 300 ve 400 olacak çok büyük bir kayıp değildi ama boş ver.

Reactions: Dosi and Cervantes
Ben zorlayıp yarışmayı eğlenceli kılmak için demiştim. Zor olanı başarmak daha eğlenceli olabilir diye düşündüm.

Hem 500 yerine 300 ve 400 olacak çok büyük bir kayıp değildi ama boş ver.
Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.
@Mircan Saye

Reactions: STAR and cehennet
Ben sabah rüya gördüm çok berbat geçti ilk tur

Ben sizler gibi o heyecanı tatmak istiyorum. Farklılığa gerek yok. Zaten tek farklılık yarışma esnasında kutu alacağım sizlerle kafa kafaya verip
yani sunucular bile o ana kadar kutumda kaç para olacağını bilmeyecekler. Böyle daha heyecanlı olur @Tolstoyevski @xdragxx
------

Bence biliyorum
Senden bu yüzden vazgeçmedik. Kadroda olmaya devam edeceksin

Sen onu bunu boşver. Hani nerede benim 20.000 TL param? İban atmıştım, hala gelmedi para.
@Mircan Saye

Ben para görmedim @Mircan Saye yatırır verdilerse

Oldu he, Kanal sahibiyim diye 1000.000 para koyalım 5 tanesine

Yok yok bende sizlerin şartı ile yarışacağım. Her bir 50 binde 1.000 TL alma durumunuz olacak. 500.000 demek 5 bin almanız demek

Bizden farklı yarışmanı isterdim yine de. 3 500 yerine 1 tane 1 milyon olabilir. Diğer ikisi 100000 olabilir. Farklılık işte.

Ben de olmasam siz yarışmacı bulamazsınız değerimi sonunda anladınız

Reactions: Dosi