Kırmızı hayırlı olsunAy kararsızım ya. Dursun biraz.@Aserat gel de aç hadi mendebur. .ss
Kırmızı hayırlı olsunAy kararsızım ya. Dursun biraz.@Aserat gel de aç hadi mendebur. .ss
Tamam peki. @xdragxx yarışmada bir ilki gerçekleştiriyoruz ve iki kutuyu aynı anda açıyoruz. 10 ve 19.Kırmızı hayırlı olsun
Burak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...Tamam peki. @xdragxx yarışmada bir ilki gerçekleştiriyoruz ve iki kutuyu aynı anda açıyoruz. 10 ve 19.SK.
Ben Hamdi Bey'in dostuyum hahahaBurak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...
@Aserat de 40.000 TL açtı
Bu iki kutu açma ilk ve son olsun bu arada sakin
Bence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutudaBen Hamdi Bey'in dostuyum hahaha
Burak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...
@Aserat de 40.000 TL açtı
Bu iki kutu açma ilk ve son olsun bu arada sakin
Burak iyi halt ettin bir daha bu kadar ısrarcı olma kimseye..Ben Hamdi Bey'in dostuyum hahaha
Bence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutuda
Zaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyimBence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutuda
@12.Adam'ı dinle benceBurak iyi halt ettin bir daha bu kadar ısrarcı olma kimseye..
Hamdi'ye selam söyleZaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyim
Cehennemin dibine kadar yolun var!!!!Zaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyim
Yok
yarıştığım için yok 9 numaraydı zaten o kutuda açılmış mavi çıkmış
Fikirciler fikir verin.4 dakika önce burdaymış.
Enes'in kutusu hakkında fikri olan söyleyebilir
4 dakika önce burdaymış.
Enes'in kutusu hakkında fikri olan söyleyebilir
Bence aç Enes'in kutusunu, düşük olduğunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?