Kırmızı hayırlı olsunAy kararsızım ya. Dursun biraz.@Aserat gel de aç hadi mendebur. .ss
Kırmızı hayırlı olsunAy kararsızım ya. Dursun biraz.@Aserat gel de aç hadi mendebur. .ss
Tamam peki. @xdragxx yarışmada bir ilki gerçekleştiriyoruz ve iki kutuyu aynı anda açıyoruz. 10 ve 19.Kırmızı hayırlı olsun
Burak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...Tamam peki. @xdragxx yarışmada bir ilki gerçekleştiriyoruz ve iki kutuyu aynı anda açıyoruz. 10 ve 19.SK.
Ben Hamdi Bey'in dostuyum hahahaBurak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...
@Aserat de 40.000 TL açtı
Bu iki kutu açma ilk ve son olsun bu arada sakin![]()
Bence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutudaBen Hamdi Bey'in dostuyum hahaha
Burak97 çok ısrar ettin ama maalesef 10 numaralı kutuda yani @Cervantes kutusunda 100.000 TL vardı...
@Aserat de 40.000 TL açtı
Bu iki kutu açma ilk ve son olsun bu arada sakin![]()
Burak iyi halt ettin bir daha bu kadar ısrarcı olma kimseye..Ben Hamdi Bey'in dostuyum hahaha
Bence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutuda![]()
Zaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyimBence kaç Serhat seni vurur, o kadar ısrar ettin benim kutuda![]()
@12.Adam'ı dinle benceBurak iyi halt ettin bir daha bu kadar ısrarcı olma kimseye..![]()
Hamdi'ye selam söyleZaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyim
Cehennemin dibine kadar yolun var!!!!Zaten gidiyorum. Misafirliğe davetliyim
Yok
yarıştığım için yok 9 numaraydı zaten o kutuda açılmış mavi çıkmış
Fikirciler fikir verin.4 dakika önce burdaymış.
Enes'in kutusu hakkında fikri olan söyleyebilir![]()
4 dakika önce burdaymış.
Enes'in kutusu hakkında fikri olan söyleyebilir![]()
Bence aç Enes'in kutusunu, düşük olduğunu düşünüyorum