19, 8 ve 11'i mi öneriyorsun yani19 ve 8 formülünden eminim ama risk budur eğer patlarsak benim iPhone da güme gider![]()
19, 8 ve 11'i mi öneriyorsun yani19 ve 8 formülünden eminim ama risk budur eğer patlarsak benim iPhone da güme gider![]()
Kusura bakma ya öyle dolanıyordum bilgisayada.![]()
Gider vallahi güme söylüyorum peşinen.19 ve 8 formülünden eminim ama risk budur eğer patlarsak benim iPhone da güme gider![]()
Haaaa aferrriiin suçu yine bana attı![]()
Ben sadece dm de değerlere bakıyorum. İlk sayfayı edit eden xdragxxOlmaz olsun sizin gibi sunucu.@xdragxx
Edit ederken bakıyoruz sürekli bakmıyorum ben de....Ben sadece dm de değerlere bakmıyorum. İlk sayfayı edit eden xdragxx![]()
19-8 diyorum 11 yani ama 19 da önemli sayı19, 8 ve 11'i mi öneriyorsun yani![]()
@Cervantes'i daha açmadık.10 lu numara açılmış mıydı
3 seferdir hep mavi çıktı, sana da mavi çıkar diye düşünüyorum.Kutun hakkındaki hislerin nedir?![]()
Tamam tamamEdit ederken bakıyoruz sürekli bakmıyorum ben de....
Yok ya, bakmadımGruptan sana yazmıştım görmedinmi![]()
![]()
O zaman bence açın. Milli Atasözümüz derki 10 lu numara yakmaz@Cervantes'i daha açmadık.
3 seferdir hep mavi çıktı, sana da mavi çıkar diye düşünüyorum.![]()
19 da @Aserat'in bu arada![]()
11 diyorum. SK. :aTamam tamamHamdi bey tetikte
İlk kez kutu açacak. Şansına iyi bir para olabilir@Cervantes'i daha açmadık.
11 diyor Dosi hanım son kararı olarakİlk kez kutu açacak. Şansına iyi bir para olabilir![]()
8 ve 19 mu desin diyorsun?@serhatt 6 haneli bir ödülle ayrılırsan bana vaat ettiğin Iphone 12 Max Pro hediyesi sözünü sakın unutma, unutturmam da
Saat 19’a geliyor... Bugün ayın 8’i. 19’dan 8 çıkar...![]()