Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 2.Hafta Sona Erdi

Asıl can alıcı soruyu soruyorum.
@Turkuazz 110 bini aldığında @xdragxx bana Hamdi Bey'in önce 90 deyip sonra 110'a çıkardığını söyledi. Herhalde korktu riskten. Peki 110 yerine direk 90 denseydi alırmıydın yine?

aslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım
90 da onaylamazdım 100 de onaylardım

------

Kurunda ki rakama yakın bir parayı almışsın. Tebrikler @Turkuazz

Emeği geçen sunuculara @Dosi ve @xdragxx 'ada teşekkürler. Keyifliydi. Iyi akşamlar diliyorum.
çok teşekkürler saol

Reactions: Dosi and xdragxx
aslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım
90 da onaylamazdım 100 de onaylardım
Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedim

Gerçi sen kutuna değil @Veteran kutusuna gidecekmişsin kabul etmen iyi oldu

Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedim

Gerçi sen kutuna değil @Veteran kutusuna gidecekmişsin kabul etmen iyi oldu

her durumda 500 bin açılıyordu kesin
Kesinlikle doğru karar oldu. Bende ders alayım. Gerçi ben kutuma giderdim fakat yinede kayıp yok

Turkuazz para olarak zarara soktu ama reytingi tavan yaptı. İlk programda müthiş bir durum tabi bunda seyircilerimizinde emeği büyük

yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayın
yalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗

Bencede güzeldi

Reactions: Turkuazz
Tebrikler, iyi para kazanmışsın.

Yok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadece

Güzel bir yarışma oldu senin de emeğine sağlık

kutuya gitmeyi düşündüm aslında ama sonradan son 4 kutuda kalınca onayladım

------

Yok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadece

Güzel bir yarışma oldu senin de emeğine sağlık
birazda yarışma heyecanından kaynaklandı sanıyorum

------

Tebrikler, iyi para kazanmışsın.
ilk başlarda heyecandan çok kötü gitti aslında sonradan kutuları açtıkça iyi sonuçlar aldım çok teşekkürler 🤗