Robot işte robot tahmin edemezsinizBu yarışmada hep büyük kırmızının yanında büyük kırmızı var. Benim tez işe yaramadı.
Robot işte robot tahmin edemezsinizBu yarışmada hep büyük kırmızının yanında büyük kırmızı var. Benim tez işe yaramadı.
Yarıştığımda ilk seni çekeceğimBeklediğim gibi sarı tonlarında bir sayıymış ama adımız çıkmış dokuza inmez sekize, yapacak bir şey yok ben 2-3 ay boyunca asla kimsenin beni erkenden seçeceğine inanmıyorum artık, kaybettim o inancı
Güzel 200 TL'lik kutuyu @Veteran 110.000 TL'ye satmış oldunhayır 17 numarayı alırdım
benim kutumda mıydı 150 binGüzel 200 TL'lik kutuyu @Veteran 110.000 TL'ye satmış oldun
Kutunda 150.000 TL vardı3 saat boyunca oldukça eğlenceli bir yarışma oldu 3 yarışma sonunda liderliği de almış oldun
Aynen kutun fena değildi aslında çok karamsardınbenim kutumda mıydı 150 bin
haklısın ilk o tezi düşündükBu yarışmada hep büyük kırmızının yanında büyük kırmızı var. Benim tez işe yaramadı.
Yani 3 kez de kırmızı olma bir zahmetO kadar da demiştim sana ama sağlık olsun bu da iyi miktar@Turkuazz
Katkıların için biz de teşekkür ederiz iyi akşamlar
aslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım
çok teşekkürler saol
Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedimaslında ilkin düşük parayla ayrılamamk için yarıştım o açıdan da ummuyordum sonrasında 100 bin teklifte bir adım daha yarışayım dedim.son 4 tede onayladım90 da onaylamazdım 100 de onaylardım
her durumda 500 bin açılıyordu kesinO kadar da demiştim sana ama sağlık olsun bu da iyi miktar@Turkuazz
Ben aslında kırmızılardan bir tanesi bile kutundaysa devam etmemen yanlış bir karar dedim
Gerçi sen kutuna değil @Veteran kutusuna gidecekmişsin kabul etmen iyi oldu
Kesinlikle doğru karar oldu. Bende ders alayım. Gerçi ben kutuma giderdim fakat yinede kayıp yokher durumda 500 bin açılıyordu kesin
Bencede güzeldiyarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayınyalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗
Tebrikler, iyi para kazanmışsın.yarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayınyalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
@cehennet @Doğan @Angelica @12.Adam @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Tolstoyevski @phoebebuffay ile katılan herkese teşekkür ediyorum.
bu arada yarışma başlarında keyifli bir yarışma yapılması açısından komiklik yaptım.yoksa yarışmada isteksiz değildim yanlış anlaşılmasını istemem.keyifli bir yarışmaydı.çok keyif aldım.herkese teşekkür ediyorum.iyi akşamlar 🤗 🤗 🤗
Yok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadeceyarışmada sunum yapan @Dosi @xdragxx emeğinize sağlık biraz uzun sürdü yarışma ksurua bakmayınyalnız bırakmayıp katılım sağlayanlar
kutuya gitmeyi düşündüm aslında ama sonradan son 4 kutuda kalınca onayladımKesinlikle doğru karar oldu. Bende ders alayım. Gerçi ben kutuma giderdim fakat yinede kayıp yok
Turkuazz para olarak zarara soktu ama reytingi tavan yaptı. İlk programda müthiş bir durum tabi bunda seyircilerimizinde emeği büyük
birazda yarışma heyecanından kaynaklandı sanıyorumYok ya isteksiz değil umutsuz gördük sadece
Güzel bir yarışma oldu senin de emeğine sağlık
ilk başlarda heyecandan çok kötü gitti aslında sonradan kutuları açtıkça iyi sonuçlar aldım çok teşekkürler 🤗Tebrikler, iyi para kazanmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?