batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,284
- Puanı
- 1,061
Paçaları tutuştuHamdi Bey bekletiyor arkadaşlar
iyide senin krımızı hala söylüyorumBen sana dedim dimi sarı hissediyorum diye@Turkuazz
Stüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...@BARON男爵 ilkez katılacaktı o da yok
1 numaralı kutuya yeniden @AteşBöceği 'ni alırız. @phoebebuffay kutu açma işinide hissetsin diye ona emanet ettik bu haftlık. Kendisi kısa bir sürede yine ortalığı karıştırmayı bildi
İftiralar bizi güçlendirirStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...
herkesin fikirlerini bekliyorumHamdi Bey teklifi 1 tık artırdı ve 110.000 TL önerdi. @Turkuazz
Var mısın yok musun?
Kanıtlarım var.İftiralar bizi güçlendirir
Stüdyo önünde konuştuk. Arkasında aksine özrünü diledi ve barıştık. Şuan sunmasıda bunu gösteriyorStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...
40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüziyide senin krımızı hala söylüyorum
Elinde malzeme var eminsin dimiStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...
iki kırmızıdan biri senin40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüz
Bu kadar iddialı olmak iyi mi acaba40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüz
Bence devam etmelisinherkesin fikirlerini bekliyorum
Malzeme olsa biz böyle rahat davranırmıyızElinde malzeme var eminsin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?