batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,284
- Puanı
- 1,061
Paçaları tutuştuHamdi Bey bekletiyor arkadaşlar![]()
iyide senin krımızı hala söylüyorumBen sana dedim dimi sarı hissediyorum diye@Turkuazz
Stüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...@BARON男爵 ilkez katılacaktı o da yok
1 numaralı kutuya yeniden @AteşBöceği 'ni alırız. @phoebebuffay kutu açma işinide hissetsin diye ona emanet ettik bu haftlık. Kendisi kısa bir sürede yine ortalığı karıştırmayı bildi![]()
İftiralar bizi güçlendirirStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...![]()
herkesin fikirlerini bekliyorumHamdi Bey teklifi 1 tık artırdı ve 110.000 TL önerdi. @Turkuazz
Var mısın yok musun?
Kanıtlarım var.İftiralar bizi güçlendirir![]()
Stüdyo önünde konuştuk. Arkasında aksine özrünü diledi ve barıştık. Şuan sunmasıda bunu gösteriyorStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...![]()
40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüziyide senin krımızı hala söylüyorum![]()
Elinde malzeme var eminsin dimiStüdyo arkasında @xdragxx ile birbirinize girdiğiniz görüntüleri program sonunda seyircilerin önüne sereceğim. Beni o kadar yalancı çıkarmaya çalıştınız, herkes gerçekleri öğrensin...![]()
iki kırmızıdan biri senin40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüz![]()
Bu kadar iddialı olmak iyi mi acaba40.000 hissediyorum yarışma sonunda görüşürüz![]()
Bence devam etmelisinherkesin fikirlerini bekliyorum![]()
Malzeme olsa biz böyle rahat davranırmıyızElinde malzeme var eminsin dimi![]()