1 numara son kararımKararlılık seviyem..
1 numara son kararımKararlılık seviyem..
Deseydin yine 500 bin yarışmayı sorgulayacaktımEveeet @Gerekli24 üst üste 3 kez 500.000 TL açtı......
Desem de inanmayınŞeytanın bacağını kırdı ve 5.000 TL açtı Hamdi Bey'i bekliyoruz
![]()
@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı1 numara son kararım![]()
Kırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım1 numara son kararım![]()
Bu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarıKırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım
Yalnız baya baya iyi gidiyor artık. Hamdi Bey stres olmuştur@xdragxx
şu an hepsinde kırmızı hissediyorumKırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım
Yalnız baya baya iyi gidiyor artık. Hamdi Bey stres olmuştur@xdragxx
Gerçekten inanılmazBu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarı![]()
Ersun Yanal styleBu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarı![]()
24 diyorum@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son kutu Turkuazz bunda da kırmızı çekmezsen harika bir tablo olacak![]()
Demek senin kutun mavişu an hepsinde kırmızı hissediyorum![]()
@Turkuazz en başta isteksiz ve iddiasız gibi görünüp içten içe 500.000'e göz koymuş.@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son kutu Turkuazz bunda da kırmızı çekmezsen harika bir tablo olacak![]()
benim kutum tahminim yokDemek senin kutun mavi![]()
Son kararımBaron buralarda değil
İyi düşündün mü?![]()
sağlık olsunÇok acele ettin @Turkuazz
Hamdi Bey'i bekliyoruz şimdi 250.000 TL açtın. Ama son 4 kutuya hala 500.000 TL ile gittik.
Çok acele ettin @Turkuazz
Hamdi Bey'i bekliyoruz şimdi 250.000 TL açtın. Ama son 4 kutuya hala 500.000 TL ile gittik.
Yeter daha ne. Kırmızı açsın tabikisağlık olsun![]()
Dediğim çıktı.Çok acele ettin @Turkuazz