@Tolstoyevski de Oğuz.Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 104856
@Tolstoyevski de Oğuz.Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Kaos için kendini yoracaksın yaniBiraz dışarı çıktım sonra yemek yedim derken anca bu zamanlara gelebildim, neyse ne varsa eskilerde var. Konunun zamanı geçer arar buluruz![]()
İşte aile var, aile varAynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
İkisini de tanımıyorum....Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Yokuuuuuum diyooor.anlaşıldı hepsi yorumlamıyor en kötü daha düşük para alırız yokum![]()
onun kırmzııİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
2 kutu açacağız Turkuazz.Veteran sarı hissediyorum diyor onla başlarız istiyorsan
![]()
Yaprak dökümü izle kanal d yarın var meselaİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
2 kutu açacağız Turkuazz.Veteran sarı hissediyorum diyor onla başlarız istiyorsan
![]()
Şuan sunduğun için çatlamakla meşgulİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
![]()
Kesin izlerimYaprak dökümü izle kanal d yarın var mesela
Beni bu vicdan azabından kurtardığın için sağolonun kırmzıı1 diyorum
![]()
Üst üste 3 kırımızı yoktur falan da demiyorsun hiçBeni bu vicdan azabından kurtardığın için sağol![]()
![]()
Yalancıyı gondiklesinler mi?Kesin izlerim![]()
Yarışmacılar senin de full sunmanı isteyebilir çünkü@xdragxx niye sinir bozucu 😱
Valla Çiğdem'in oklavası bende, yine kırmızı çıkarsa oklavayı çıkarırım haberiniz olsunÜst üste 3 kırımızı yoktur falan da demiyorsun hiç![]()
bende krımzıı hissediyorum aslında250.000 hissediyorum @Turkuazz![]()
Direkt değer söyleyen ender yarışmacılardan Turkuazz fikrini değiştirecek mi bu söylem?250.000 hissediyorum @Turkuazz![]()
Bazı isimlerde sunarım anlarsınYarışmacılar senin de full sunmanı isteyebilir çünkü![]()
Kararlılık seviyem..bende krımzıı hissediyorum aslında![]()