1 numara son kararımKararlılık seviyem..
1 numara son kararımKararlılık seviyem..
Deseydin yine 500 bin yarışmayı sorgulayacaktımEveeet @Gerekli24 üst üste 3 kez 500.000 TL açtı......
Desem de inanmayınŞeytanın bacağını kırdı ve 5.000 TL açtı Hamdi Bey'i bekliyoruz
@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı1 numara son kararım
Kırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım1 numara son kararım
Bu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarıKırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım
Yalnız baya baya iyi gidiyor artık. Hamdi Bey stres olmuştur@xdragxx
şu an hepsinde kırmızı hissediyorumKırmızı hissediyorum deyip açıp hislerinde yanıldığını anlamış oldun umarım
Yalnız baya baya iyi gidiyor artık. Hamdi Bey stres olmuştur@xdragxx
Gerçekten inanılmazBu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarı
Ersun Yanal styleBu kadar kötü başlayıp bu kadar iyi gitmek başarı
24 diyorum@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son kutu Turkuazz bunda da kırmızı çekmezsen harika bir tablo olacak
Demek senin kutun mavişu an hepsinde kırmızı hissediyorum
@Turkuazz en başta isteksiz ve iddiasız gibi görünüp içten içe 500.000'e göz koymuş.@phoebebuffay kutunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son kutu Turkuazz bunda da kırmızı çekmezsen harika bir tablo olacak
benim kutum tahminim yokDemek senin kutun mavi
Son kararımBaron buralarda değil
İyi düşündün mü?
sağlık olsunÇok acele ettin @Turkuazz
Hamdi Bey'i bekliyoruz şimdi 250.000 TL açtın. Ama son 4 kutuya hala 500.000 TL ile gittik.
Çok acele ettin @Turkuazz
Hamdi Bey'i bekliyoruz şimdi 250.000 TL açtın. Ama son 4 kutuya hala 500.000 TL ile gittik.
Yeter daha ne. Kırmızı açsın tabikisağlık olsun
Dediğim çıktı.Çok acele ettin @Turkuazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?