@Tolstoyevski de Oğuz.Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 104856
@Tolstoyevski de Oğuz.Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Kaos için kendini yoracaksın yaniBiraz dışarı çıktım sonra yemek yedim derken anca bu zamanlara gelebildim, neyse ne varsa eskilerde var. Konunun zamanı geçer arar buluruz
İşte aile var, aile varAynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
İkisini de tanımıyorum....Aynen aile gibisiniz. @xdragxx ve sen Necla ve Leyla gibisiniz aynı.@serhatt
Yokuuuuuum diyooor.anlaşıldı hepsi yorumlamıyor en kötü daha düşük para alırız yokum
onun kırmzııİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
2 kutu açacağız Turkuazz.Veteran sarı hissediyorum diyor onla başlarız istiyorsan
Yaprak dökümü izle kanal d yarın var meselaİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
2 kutu açacağız Turkuazz.Veteran sarı hissediyorum diyor onla başlarız istiyorsan
Şuan sunduğun için çatlamakla meşgulİkisini de tanımıyorum....
------
Yokuuuuuum diyooor.
Kesin izlerimYaprak dökümü izle kanal d yarın var mesela
Beni bu vicdan azabından kurtardığın için sağolonun kırmzıı1 diyorum
Üst üste 3 kırımızı yoktur falan da demiyorsun hiçBeni bu vicdan azabından kurtardığın için sağol
Yalancıyı gondiklesinler mi?Kesin izlerim
Yarışmacılar senin de full sunmanı isteyebilir çünkü@xdragxx niye sinir bozucu 😱
Valla Çiğdem'in oklavası bende, yine kırmızı çıkarsa oklavayı çıkarırım haberiniz olsunÜst üste 3 kırımızı yoktur falan da demiyorsun hiç
bende krımzıı hissediyorum aslında250.000 hissediyorum @Turkuazz
Direkt değer söyleyen ender yarışmacılardan Turkuazz fikrini değiştirecek mi bu söylem?250.000 hissediyorum @Turkuazz
Bazı isimlerde sunarım anlarsınYarışmacılar senin de full sunmanı isteyebilir çünkü
Kararlılık seviyem..bende krımzıı hissediyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?